reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Gratuluję wizyt, córeczek i synków :-)

My również wczoraj mielismy wizytę :-)

Nasza HANIA :-) ma 12 cm od główki do pupci, obwód głowki odpowiada 18 tyg 1 dzień, obwód brzuszka i kości udowej 18 tyg i 5 dni :-) półkule mózgowe pooglądaliśmy, serduszko, żołądek, wszystko jest ok, szczegółowe badanie serduszka będzie na kolejnej wizycie, 10 maja :-) Termin z usg na 8 września, z om 11 września, ciążę będziemy rozwiązywać ok 38 tygodnia, więc nie wiem czy nie załapię się na sierpień ;-) ciśnienie niestety mam wysokie, ale póki co leków nie stosuję :-)
psują mi się niesamowicie zęby, łamią się aż, wciaż mam jakieś uczulenie i jestem okropną sierotą, poparzyłam się 2 razy w ciągu ostatniego tygodnia :-(
A poza tym wszystko super :-)

Ciepłe pozdrowienia z brzuszka mamusi przesyła Hania!! :-)

reklama
Gratuluję wizyt, córeczek i synków :-)

My również wczoraj mielismy wizytę :-)

Nasza HANIA :-) ma 12 cm od główki do pupci, obwód głowki odpowiada 18 tyg 1 dzień, obwód brzuszka i kości udowej 18 tyg i 5 dni :-) półkule mózgowe pooglądaliśmy, serduszko, żołądek, wszystko jest ok, szczegółowe badanie serduszka będzie na kolejnej wizycie, 10 maja :-) Termin z usg na 8 września, z om 11 września, ciążę będziemy rozwiązywać ok 38 tygodnia, więc nie wiem czy nie załapię się na sierpień ;-) ciśnienie niestety mam wysokie, ale póki co leków nie stosuję :-)
psują mi się niesamowicie zęby, łamią się aż, wciaż mam jakieś uczulenie i jestem okropną sierotą, poparzyłam się 2 razy w ciągu ostatniego tygodnia :-(
A poza tym wszystko super :-)

Ciepłe pozdrowienia z brzuszka mamusi przesyła Hania!! :-)

To już druga Hania :) u nas też Hania bedzie :) ale fajnie ! Super że wszystko jest ok.

Sylwia, Paula gratuluje coreczek i tego ze sie tak swietnie rozwijaja :-)
Dbajcie o siebie dziewczyny i o swoje zdrowie bo to jest bardzo wazne dla naszych maluszkow.

Ewelina, nie no rozbroilas mnie tym tekstem z uczelnia:szok: ja nie wiem jak Ty to robisz ze masz na te wszystkie obowiazki czas i energie. Masz jakies mikroprocesory wszczepione czy z Wenus jestes, bo normalnie tytan pracy z Ciebie. Gromadka dzieci, samotnie wychowujaca gromadke dzieci (chyba ze sie cos zmienilo) do tego praca i studia :szok: zdradz mi swoja tajemnice jak to robisz :tak:

Ostatnia edycja:
Sylwia, Paula gratuluje coreczek i tego ze sie tak swietnie rozwijaja :-)
Dbajcie o siebie dziewczyny i o swoje zdrowie bo to jest bardzo wazne dla naszych maluszkow.

Ewelina, nie no rozbroilas mnie tym tekstem z uczelnia:szok: ja nie wiem jak Ty to robisz ze masz na te wszystkie obowiazki czas i energie. Masz jakies mikroprocesory wszczepione czy z Wenus jestes, bo normalnie tytan pracy z Ciebie. Gromadka dzieci, samotnie wychowujaca gromadke dzieci (chyba ze sie cos zmienilo) do tego praca i studia :szok: zdradz mi swoja tajemnice jak to robisz :tak:

Młoda jest, czuje się dobrze to i siły i energię ma :-)
Ja też w ciaży pierwszej czułam się znakomicie, studiowałam i pracowałam :-) a z synkiem napisałam dwie prace i jak miał 8 miesięcy byłam po dwóch obronach :-)
Zależy od samopoczucia i samozaparcia :-)
Teraz np wiem, że za Chiny bym rady nie dała ;-) nie mam siły normalnie funkcjonowac, a gdzie reszta :-)
Chociaż od października też mam zamiar wrócic na uczelnie, ale teraz to już zaocznie :-)

Tajemnica tkwi głęboko w nas... Też to w sobie masz :-) tylko musisz odnaleźć :-)
Ja próbuję moje 'moce' odnaleźć, bo się zagubiły, ale ciążko to idzie ;-)

Chociaż po wczorajszej wizycie, jak wiem, że jest ok czuję się lepiej :-)
w końcu!! Oby tak zostało!! Bo ile mogą trwać uroki I trymestru? ;-)

Słonka dużo w serduszku Ci życzę!! Będzie łatwiej... :-)

Ewelina gratuluję z całego serca księżniczki, och wymarzona córeczka, cudownie!!! :-)
Kacha kończę pisać i zaciskam kciuki, aż zsinieją ;-) daj znać od razu po wizycie.

Dziewczynki, wielkie dzięki za kciuki :-) Baaaardzo pomogły :-)
Według usg wszystko jest idealnie :-) Prawdopodobnie właśnie przez infekcję i przez to, że wiek mi podwyższyli wyniki z krwii wyszły takie złe. Pani genetyk mi powiedziała, że jakbym miała test zintegrowany to po usg ryzyko zmalałoby do kilku tysięcy :-) Wiadomo, że niczego nie mogę być na 100% pewna, ale wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że będziemy mieć zdrową CÓRECZKĘ :-D No cóż, synek będzie następnym razem ;-) Nawet nie wiecie jak się cieszę :-D Kamień z serca mi spadł :-)

reklama
Do góry