reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

No ja właśnie małą tak trzymałam przez pierwszy miesiąc bo mi się nie chciało co chwile jej wysupływać z tych szmatek. Jeszcze jednej kupy nie przebrałam już była nastepna. Jak w domu się grzeje to przecież wystarczy koszulka czy bodki i kocyczek albo rożek i wystarczy w zupełności.

reklama
rudson dlatego ja nie myślę nad tym co się znajduje :)

maść majerankowa jest super,a kosztuje grosze,ja oczwywiście jak poszlam do apteki pierwszy raz to mnie coś przyćmiło i kupilam rumiankową:baffled::dry:
boś coś mi sie tak wydawało:zawstydzona/y:
także majerankowa - pamiętajcie:tak::tak:
odradzam gruszę canpol- benzadziejna,ta co na fotce
Zobacz załącznik 360321

najlepsza pomarańczowa:) ale ja na początku niepotrafiłam odciągać...musialam zajarzyć jak to trzeba było robić by czuć że ciągną sie gile z nosa:)

Kurde dzieciak 4 lat ama a ja pojęcia nie mam o maści majerankowej. PULMAX stosowaliśmy ale powiem szczerze że "odnalazłam" go jakieś pół roku temu dopiero :baffled:

Lilou a ta tzw" pomarańczowa" to jaka jest???? Kurde może dziwne pytania zadaje ale w USA nie zastanawiałam sie kupiłam jaka była w sklepie i do niczego się nie nadawała:confused:

Kilka fotek z okresu robienia wyprawki dla Domela - tak ok 26 tyg (później jeszcze sporo dokupiłam) - czyli ta wyprawka staje się obowiązująca dal drugiego bąbla

i te "bezużyteczne"

Ostatnia edycja:
Rudson a co to takiego, co wygląda jak body z długim rękawkiem a nadole jak sukienusia? :-) To moja pierwsza ciąża i nie jestem tak obeznana jak niektóre z Was :-) Ja wstawie dzisiaj zdjęcie szafy zagospodarowanej ciuszkami dla mojej małej. Ciuszki mam od kuzynki i przyjaciólki. No i moja mama szpera po lumpeksach i kupuje za grosze ciuszki w stanie idealnym.

Rudson a co to takiego, co wygląda jak body z długim rękawkiem a nadole jak sukienusia? :-) To moja pierwsza ciąża i nie jestem tak obeznana jak niektóre z Was :-) Ja wstawie dzisiaj zdjęcie szafy zagospodarowanej ciuszkami dla mojej małej. Ciuszki mam od kuzynki i przyjaciólki. No i moja mama szpera po lumpeksach i kupuje za grosze ciuszki w stanie idealnym.

Ati to jest jak dla mnie fantastyczna rzecz dla noworodka :tak::tak::tak::tak: taka koszula nocna. Dzidius po urodzeniu tak podkula nóżki że wyczynem jest włożenie ich w jakiekolwiek śpioszki. a tak to nózie sa gdzie chcą, dzidziuś zawinięty w pieluszkę lub rożek ...a do zmiany pieluszki tylko delikatnie rozpinamy dół :tak::tak::tak::tak::tak: Dla mnie rewelka ale ile ludzi tyle opini

to dla kobitek z zagramanicy - zowie się to " sleep gown"

http://www.thefind.com/family/info-newborn-sleeping-gown

Ostatnia edycja:
Genialne! No właśnie mnie wkurzało zapinanie i rozpinanie bodów itp na początku. A gdzie to kupiłaś? Ja się w Polsce ani tu nie spotkałam z tym.

reklama
Do góry