reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

nie wyobrazam sobie miec laski zaraz po glebokim

dziewczyny czy ktoras z was moze chce kupic ten wozek??
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic 2011 - skórzana rączka!(4w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik Maxi Cosi CabrioFix + FamilyFix

moja kolezanka go sobie tutaj sprowadzila i mialam okazje go prztestowac
no wiec tak, moje odczucia sa baaardzo mieszane

dwa plusy ma napewno, swietnie sie buja dziciaczka, zupeknie jakby byl na paskach i regulowane oparcie w gondoli
no i prowadzi sie fajnie nawet

aleeeeeeeee... jak z nia pojechalam na zakupy ostatnio to stwoerdila ze nie chcialabym tego wozka ni huhu...
wiecznie o cos zahaczala, bo on szeroki jest
jechalysmy atobusem , to laska stala obok bliniaczym wozkiem ICandy i zajmowal mniej miejsca niz ta landara
dla mnie katastrofa ...

ja nie skupiałam się za bardzo na wózkach powyżej 2tys. Z tego linka bez większego wgłębiania uważam że wizualnie wózek jest ładny ale jak na wózek za tą cenę jest za ciężki wg. mnie oczywiście (ale nie dla wszystkich waga się liczy):-)

a ja dzisiaj zabrałam się za czytanie na temat pieluch, bo przecież tyle tego na rynku że masakra jakaś. I na chwilę obecną zdecydowałam się na pampersa New Baby 1. Na początek kupię 1 paczkę żeby się nie okazało że później mi zostaną bo dziecko urośnie :) wydaje mi się że opłaca się je kupić na allegro, bo niektórzy odsprzedają zapasy po swoich dzieciach które z nich wyrosły

Ostatnia edycja:
reklama
jagmar fajny ten Pliko i nie taki ciężki, jak na spacerówkę 8,5kg to chyba w sam raz

kasia ja też na początek planuję pampersa new born ale tą większa pakę, bo licząc, że dziecko co najmniej 8 razy do dnia ma zmienianą pieluchę jedna paczka do szpitala może mi nie wystarczyć

byłam przelotem w kappahl, fajne ciuszki mają, oczywiście musiałam kupić przynajmniej bodziaka z myszka micki, może do października uzbieram całą wyprawkę )

ja nie skupiałam się za bardzo na wózkach powyżej 2tys. Z tego linka bez większego wgłębiania uważam że wizualnie wózek jest ładny ale jak na wózek za tą cenę jest za ciężki wg. mnie oczywiście (ale nie dla wszystkich waga się liczy):-)

a ja dzisiaj zabrałam się za czytanie na temat pieluch, bo przecież tyle tego na rynku że masakra jakaś. I na chwilę obecną zdecydowałam się na pampersa New Baby 1. Na początek kupię 1 paczkę żeby się nie okazało że później mi zostaną bo dziecko urośnie :) wydaje mi się że opłaca się je kupić na allegro, bo niektórzy odsprzedają zapasy po swoich dzieciach które z nich wyrosły

Też bym takiego drogiego wózka nie kupiła ;)

Ja dla noworodka miałam kupione pieluszki huggies newborn* w paczce było chyba 28 sztuk i później przeszłam od razu na następny rozmiar. Więc z tymi pierwszymi trzeba ostrożnie, wszystko zależy od tego jakie duże dziecko się urodzi. Pampersów za bardzo nie lubiłam bo jak nasiąkały siuśkami to robił się z nich taki miękki galaretowaty glut. Teraz używam pieluszek dada z biedronki i szczerze je polecam są tańsze a jakościowo dobre i miękkie.

*Muszę tylko dodać, że te pieluszek zaczęłam używać po powrocie ze szpitala bo szpital zaopatrywał nas w bella happy. Gdyby nie to to pewnie potrzebne by były dwie paczki.

Ostatnia edycja:
jagmar tez mam pliko dla Jaska, przesiadl sie do parasolki jak mial okolo 7-8 miesiecy
tez polecam ten wozek, w sumie to nie wiem czy porzadna parasolka nie zastapi spacerowki
na pewno przeniesiemy dzieciaczki dopiero wiosna wiec beda mialy juz okolo 6 miesiecy,
wszystko zalezy kto gdzie ma jezdzic bo koleczka sa gorsze

Klementinka a Ty jaki wózek będziesz kupowała? Właśnie zalicytowałam na allegro ten podwójny kees na dałam 300 zł za używany :) zobaczymy czy ktoś mnie przebije.

jeszcze tego dzis oglądałam " w realu" - też dość lekki

Espiro - Produkty - Wózki głębokie - VECTOR

bardzo ladny ten wozek :) ladniejszy niz poprzedni jak dla mnie :) a kolor szary z blekitem cudny !!

wątpie...póki co mam 3 typy tutaj i takie do 460, tylko na internecie więc muszę jeszcze pojechać do sklepu i dotknąć osobiście zanim się zdecyduję

nie wiem ja juz podawalam stronek dino.sklep.pl , tam maja ogromny wybor wozkow i kolory wszystkie :)
do mnie np. przesylak bylaby ok 29e wiec wcale nieduzo :) aha paczka do 30kg
moze popatrz tam ?? :)

ja nie kupuje, mamy roczny wozek po Jasku gleboki Hartan, bylam bardzo zadowolona ale tak szybko jak to mozliwe przesiadalam sie z ulga do parasolki
dokupie najwyzej ta dostawke do wozka buggypad dla Jasia
te wozki tandemy wydaja mi sie strasznie plaskie, poza tym zle mi sie kojarza
ale za 300 zl to fajnie kupic, na pewno posluzy

reklama
Do góry