reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
elifit n ie ma problemu. Ktora druga urodzi stawia flaszke "mleczna" :-)
Ja mam termin wg USG na 1pazdziernika, a miesiaczki to tez ok 25wrzesnia...
Bardziej wierze w usg, bo wiem kiedy dokladnie zaszlam w ciaze 7stycznia :-):crazy: wtedy bylo szalenstwo bez zabezpieczenia, i uda sie albo sie nie uda hehe

Dziekuje dziewuchy:))

w zestawie byl wlasnie pampers najmniejszy rozm + opakowanie husteczek, sudocrem 10ml. floradix ( nie wiem co to??), fairy chyba prosze dwie kostki do prania. Husteczki czyszczaca zabijajace : salmonelle, MRSA, ecole, the flu virus . Tak smierdza fuuuj ale to chyba do czyszczenia przewijakow lozeczek itd...

fajne te gratisy dostalas :))

Asionek no niby tak, zwykle na takich produktach pisze sensitive skin, ale szukać można też takich proszków i płynów na których jest dzidziuś narysowany :-)

juz znalazlam :)

Marti to wszystko przez dziewczyny. Bomnie nastraszyly ze pozniej nie dam rady chodzi ze dziecko moze sie przed terminem urodzic. ITD i zglupialam:) takze mam juz w co dzieci ubrac i w czym umyc:p

hehe , ale na dobre ci to wyszlo :) i ile przyjemnosci masz :)

Ja wczoraj kupilam w Tchibo
20110629101.jpg
i przyslali nam lezaczek-bujaczek :-)
20110629102.jpg

super zakupy !!!

Werka super zakupki. Ja też wczoraj poszalałam troszki :-)

fajne ubranka :)

mam pytanko do mamus juz doswiadczonych
jak prac ubranka ?? znaczy w jakiej temp. ?? koniecznie trzeba gotowac ?? przeciez to sie zniszczy :(
nie wystraczy wyprac normalnie z podwojnym plukaniem np. ??
moze tylko body wygotowac ??
kurcze same dylematy hehe

elifit widać że na małego mężczyzne :-)
gosiane oj ja na ten leżaczek też napalona
Asionek gotować?? ja o czymś takim nie słyszałam...pieluszki tetrowe kazali kiedyś wygotowywać. Ja zawsze normalnie prałam tylko z podwójnym płukaniem właśnie.

dziewczyny muszę dokupić mebelek dla dida, no i nie wiem czy kupować cały zestaw mebli czy tylko komodę.. a może dokupić komodę pasującą do naszych mebli, bo i tak diduś będzie z nami zanim mu pokoik zrobimy.. czyli do gdzieś w przyszłym roku. Mało mamy miejsca na ciuchy i napewno coś trza dokupić. Poradźcie proszę :zawstydzona/y:

Asionku no ja gotuję większość ..ale jak wiesz ja to po przygodzie z glistami jestem dramatycznie pokręcona... wydaje mi się że i tak większośc się prasuje więc i tak się wygrzewa żelazkiem :tak::tak:

dziewczyny muszę dokupić mebelek dla dida, no i nie wiem czy kupować cały zestaw mebli czy tylko komodę.. a może dokupić komodę pasującą do naszych mebli, bo i tak diduś będzie z nami zanim mu pokoik zrobimy.. czyli do gdzieś w przyszłym roku. Mało mamy miejsca na ciuchy i napewno coś trza dokupić. Poradźcie proszę :zawstydzona/y:

elifit ja bym dokupiła komódkę pod wasze meble ( o ile macie miejsce na komódkę) później ją wykorzystacie na wasze szpargały...jak maluch podrośnie tak ok roku półtora to pomalutku zdecydujesz jak mu pokoik urządzić :tak:

reklama
elfit my na razie z maluszkiem tez razem w pokoju bedziemy wiec tylko lozeczko i komode z przewijakiem na ciuszki kupuje. Jak bedzie gotowy pokoik to wtedy cos dokupie pasujacego a na razie tylko te 2 rzeczy.

Do góry