dziewczyny skąd mam wiedzieć jaki mam rozmiar sutków bo nie wiem jakie osłonki na piersi kupić?????????????????????????
a po co kupujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny skąd mam wiedzieć jaki mam rozmiar sutków bo nie wiem jakie osłonki na piersi kupić?????????????????????????
bo jak kupię teraz to będzie to mniej kosztowało, jakbym później męża wysyłała do pierwszego lepszego sklepua po co kupujesz?
Ja kupilam w koncu podgrzewacz/sterylizator butelek **MEGA OBNIŻKA** Podgrzewacz do butelek CAR/HOME** (1705425671) - Aukcje internetowe Allegro i nawilzacz powietrza bo u nas strasznie suche powietrze sie robi jak grzeja kaloryfery NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC 450 ULTRADŹWIĘK. NOWY (1731917183) - Aukcje internetowe Allegro
Kingolka ja bede miala komode z przewijakiem wiec z przybornika juz zrezygnuje