reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Tam na kuponie jest napisane ze jak sie z nim do tesco zglosisz to dostaniesz za darmo paczeke Huggisow, taki fioletowy jest.
Mam tez jakis na pieluszke wielorazowa - to juz gdzies trzeba wyslac.

reklama
Ewa dziewczyny pisza o Pampersach Newborn, takich samych jak i w innych sklepach tylko cena lepsza ;-)

Miłka a dlaczego, za male byly? Ja kupilam jedna paczke i nie wiem czy kupowac wiecej czy nie. Moze juz faktycznie nastepne te 2 kupic, sama nie wiem.

ja tez jedna kupie , a reszta to juz 2 beda chyba ... jak cos ktos mi dokupi :)

ponoć bardzo dobre są biedronkowe pieluchy;0

dokladnie teraz Dada ulepszyla te pieluchy i sa podobno tak samo dobre jak pampki orginalne , a dla niektorych lepsze :)
szkoda , ze ja nie mam tutaj :(

Podobno tak :-)

Nikt tu nie zgrywa bogaczki :-p Po prostu na początek można "zaszaleć" i kupić oryginalne... a zresztą u mnie nie ma biedronkowych newborn... raz jedyny widziałam i to jedna paczuszka... tyle
nie to miałam na mysśli absolutnie, tlyko tak sobie pomyślałam, i może źle to ujęłam w słowach :p bez obrazy dziewczyny!

A u nas te tansze pieluszki to masakryczna jakosc... ale nie probowalam zbyt wielu. W kazdym razie nie lubie huggies, wole juz pampersa, a u nas ta sama cena no i zreszta nie kosztuja tak duzo te pampki... Aaaa i ostatnio zauwazylam pieluszki fisher price, i nawet dostalam paczuszke, ale jeszcze nie otwieralam i nie wiem jak sa jakosciowo, ale za czasow Kayi tych pieluszek nie bylo.
A w ogole, to w Pl pieluszki sa mega drogie, a nie powinno sie jednak dziecka za dlugo trzymac w zasiusianej ze wzgledow oszczednosciowych, wiec jak najbardziej nie ma co sie szarpac ze sie jakies inne firmy uzywa, zwlaszcza ze jak piszecie sa tez dobre jakosciowo...
Zreszta kiedys czytalam ze te oryginalne pampki, ktore sa produkowane na Polske, sa slabszej jakosci niz te z zagranicy... I to chyba nie tylko pampersy ale rozne inne produkty:( Ale cos w tym jest, bo na przyklad chusteczki nawilzane jak kupowalam bedac u rodzicow, to byly o wiele ciensze niz te kanadyjskie, a pieluchy to juz nie pamietam...

reklama
cytrynko znalazlam voucher do bootsa lub sainsburego
wypelnic trzeba i odebrac mum-to-be essentials
pojde zaniesc jutro, moze rzuca jakis suchy chleb dla konia :)))

ooooooooooooooooo
znalazlam karteczke z free huggiesami do konca wrzesnia ja mam wazne

a dostalas od poloznej Emma's Diary??
tam tez a dwa kupony na paczki
jutro sie z tym przejde, tylko zaraz powypelniam
jdno jest na Bump to baby i to jest od 27 tyg
a drugie mum to be i to mozna znowu odebrac albo w Lloydspharmacy lub w argosie

Ostatnia edycja:
Do góry