reklama
sivi
Fanka BB :)
o...a ja te reklamy wszystkie powywalałam....
Asionek31
Ewa dziewczyny pisza o Pampersach Newborn, takich samych jak i w innych sklepach tylko cena lepsza ;-)
Miłka a dlaczego, za male byly? Ja kupilam jedna paczke i nie wiem czy kupowac wiecej czy nie. Moze juz faktycznie nastepne te 2 kupic, sama nie wiem.
ja tez jedna kupie , a reszta to juz 2 beda chyba ... jak cos ktos mi dokupi
ponoć bardzo dobre są biedronkowe pieluchy;0
dokladnie teraz Dada ulepszyla te pieluchy i sa podobno tak samo dobre jak pampki orginalne , a dla niektorych lepsze
szkoda , ze ja nie mam tutaj
WerkaMirek
Tam na kuponie jest napisane ze jak sie z nim do tesco zglosisz to dostaniesz za darmo paczeke Huggisow, taki fioletowy jest.
Mam tez jakis na pieluszke wielorazowa - to juz gdzies trzeba wyslac.
to wazne bylo tylko do konca marca

tez sie spoznilam
atram81
a ja wcale nie ma takiego kuponu, wlasnie sprawdzilam ...
NabAwe
mamusia Emilki :)
nie to miałam na mysśli absolutnie, tlyko tak sobie pomyślałam, i może źle to ujęłam w słowachPodobno tak :-)
Nikt tu nie zgrywa bogaczkiPo prostu na początek można "zaszaleć" i kupić oryginalne... a zresztą u mnie nie ma biedronkowych newborn... raz jedyny widziałam i to jedna paczuszka... tyle
A u nas te tansze pieluszki to masakryczna jakosc... ale nie probowalam zbyt wielu. W kazdym razie nie lubie huggies, wole juz pampersa, a u nas ta sama cena no i zreszta nie kosztuja tak duzo te pampki... Aaaa i ostatnio zauwazylam pieluszki fisher price, i nawet dostalam paczuszke, ale jeszcze nie otwieralam i nie wiem jak sa jakosciowo, ale za czasow Kayi tych pieluszek nie bylo.
A w ogole, to w Pl pieluszki sa mega drogie, a nie powinno sie jednak dziecka za dlugo trzymac w zasiusianej ze wzgledow oszczednosciowych, wiec jak najbardziej nie ma co sie szarpac ze sie jakies inne firmy uzywa, zwlaszcza ze jak piszecie sa tez dobre jakosciowo...
Zreszta kiedys czytalam ze te oryginalne pampki, ktore sa produkowane na Polske, sa slabszej jakosci niz te z zagranicy... I to chyba nie tylko pampersy ale rozne inne produkty
Ale cos w tym jest, bo na przyklad chusteczki nawilzane jak kupowalam bedac u rodzicow, to byly o wiele ciensze niz te kanadyjskie, a pieluchy to juz nie pamietam...
A w ogole, to w Pl pieluszki sa mega drogie, a nie powinno sie jednak dziecka za dlugo trzymac w zasiusianej ze wzgledow oszczednosciowych, wiec jak najbardziej nie ma co sie szarpac ze sie jakies inne firmy uzywa, zwlaszcza ze jak piszecie sa tez dobre jakosciowo...
Zreszta kiedys czytalam ze te oryginalne pampki, ktore sa produkowane na Polske, sa slabszej jakosci niz te z zagranicy... I to chyba nie tylko pampersy ale rozne inne produkty
reklama
atram81
cytrynko znalazlam voucher do bootsa lub sainsburego
wypelnic trzeba i odebrac mum-to-be essentials
pojde zaniesc jutro, moze rzuca jakis suchy chleb dla konia
))
ooooooooooooooooo
znalazlam karteczke z free huggiesami do konca wrzesnia ja mam wazne
a dostalas od poloznej Emma's Diary??
tam tez a dwa kupony na paczki
jutro sie z tym przejde, tylko zaraz powypelniam