reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
18 będą w lidlu artykuły dla dzieci: ciuszki i niania elektroniczna. Mam taka bo zakupiłam ją jak była poprzednio w lidlu jak dla mnie sprawdza się dobrze i śmiało mogę ją polecić.

jagmar a możesz mi powiedzieć jaki zasięg ma ta niania elektryczna, jest coś napisane na ulotce,bo ja kuchnie mam na dole, pokój na górze, więc myśle poważnie nad jej zakupem i się zastanawiam czy jak się wyjdzie na podwórko czy będzie zasięg?

ja chyba własnie nie bede zgrywać bogaczki i kupie takie, podobno są jakoiściowe tak samo dobre jak pampersy, a lepsze niż huggiesy...

dobre są :tak: My na początek mieliśmy z Pampersa
ale była uczulona więc używaliśmy Huggiesów
a potem tych biedronkowych i są super,
nie są za szerokie, są przewiewne i mają badzo chłonny wkład
i rzepy z których byłam bardzo zadowolona

no ja też wychodzę z założenia, że nie ma co świrować, mały dzieciak takie ilości pampersów zużywa, że nie ma co przepłacać na oryginalne ;-)

dziewczyny,a może używałyście jakichś pampków z Lidla????
ja używałam ,ale to było 6-7lat temu i były najlepsze!!!!!
Czy któraś wie może jakie obecnie są te pieluszki????
Moja oryg.pampersy przesikiwała,tych lidlowskich-nigdy!!!!

chwalę się co właśnie samodzielnie wyszyłam i uszyłam-organizer na łóżeczko:-):-):-)
1313140960908.jpg
1313140984902.jpg

tylko strasznie bladziutkie mi te zdjęcia wyszły!!!!!!!!!!!!!
W rzeczywistości materiały są w extra kolorkach:))))
Ale jestem zadowolona:))))

reklama
Do góry