Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to teraz wiesz czemu nie chce do Polski wracac..realia mnie tam przerazaja..(i nie chodzi tylko o szkole)kiedys zylam w pl.i bylo OK,ale jak czlowiek posmakuje innego zycia ,to juz nie chce wracac do tego co bylo kiedys..a majac dzieci,mysli sie przede wszystkim o nich..wiec dla ich dobra,chcemy tutaj zostac jak najdluzej..Hej
Madlen no kurcze ale u was fajnie;/ Polska to jakas porazka...ehh
:-)
3 razy jeździłam do okręgowej stacji kontroli pojazdów

(mam ok. 12 km). Mam w samochodzie gaz i facet potrzebował atestu od butli, no i za peirwszym razem pojechałam z samym dowodem rej., nie mam tego atestu wiec mi nie podbije... jadę do domu, borę jakieś świstki od gazu (nie znam się na tym, wiec wzięłam co miałąm) wracam do stacji.... w dalszym ciągu nie ma potrzebnego świstka
jade spowtrotem do domu, wsciekła już na makssa, bo w domu w segregatorze napewno już nie ma żadnych dokumentów od gazu. dzwonię do M. ten oczywiście nic nie wie

akurat był sąsiad na kawie u mojego ojca i mówi mi "a moze masz we schowku w samochodzie?? " no i zgadnijcie??? Oczywiscie że tam były

noszzzz kurde cały czas miałam je przy sobiee a jeździłam jak głupia w tą i spowrotem