reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Martusia, STO LAT dla Oliwki :))

Liza, czyli nockę spędzasz sama??

Ja dzisiaj pół dnia kosiłam trawe (wczoraj zreszta też)... mam dość dźwieku kosiarki:wściekła/y::wściekła/y:

Kochane, mnie moze być mniej na bb przez nastepny tydzień, bo 27.08 mamy wesele mojej siostry i masa pracy w domu i na sali nas czeka:no:

reklama
Martusia sto lat dla Oliwii
Wika
ale miałaś przeboje

u nas ok tylko jakis taki dzień miałam znowu zabiegany
m wrócił wcześniej z pracy a później jeszcze raz musiał pojechać
mam na coś ochotę i nie wiem na co(chodzi o jedzenie) kurczę jak ja tak nie lubie!

Witajcie!:-)
mały spi wiec jestem. Mustang synusia w postaci wozka Trecco umyty wiec mozna szalec po necie. bajzel tylko w kuchni, ale juz mi sie nie chce.
wika - niezle wyszlo z tymi papierzyskami, szkoda tylko, ze tyle czasu zmarnowanego na ta biurokracje.:/udanego weselicha zycze, baluj kochana do rana :tak:
marta - Wszystkiego Najlepszego dla coruni Oliwki :-D

melduje się że jestem obecna duchem ale ciało dzis słabe bo wczoraj wieczorem robiliśmy koledze pożegnanie bo jedzie do PL na stałe . Mąż trzymał warte i nie pił ,a ja broniłam honoru hehe .dzisiaj jestem słaba

buziaki i miłego dnia

Kochane dziekuję za życzenia dla Oliwki :tak:

wika- udanego wesela zycze, eh te przygotowania, dzielna jestes z tym koszeniem :tak:
aguska- z tym apetytem to tez tak miewam
delfin- zdrowiej, najwazniejsze, ze honor obroniony, heh

Nie piszcie mi tu za duzo przez wekend, bo jutro znowu z m na sluzbowy wekend nad morze jedziemy, bez neta oczywiscie, trzymajcie kciuki Kochane za pogode, chociaz jak na zlosc akurat @ mam :szok:

witam !!
wczoraj dostalam natchnienia na porzadki,wiec trzeba bylo to wykorzystac,bo nie czesto trafia sie taki dzien:-D..a popoludniu pojechalysmy z kumpela do fryzjera..jestem pofarbowana,obcieta..i czuje sie duzo lepiej;-)
Wika dzwieku kosiarki nie lubie,ale uwielbiam zapach skoszonej trawy:tak:..udanej zabawy na weselu !!;-)
Martusia udanego wyjazdu a dla corci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK !!!

Ojjjj ja nie znosze zapachu skoszonej trawki, jestem alergikiem sezonowym i wiosna oraz wczesnym latem przezywam katusze. Nieraz nawet wyjsc na dwor niemoge tak mnie to meczy.:tak:
Wika - wybaw sie za wszystkie czasy!:-D

reklama
Do góry