reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to super moj syn ma na imie Michal a rechabilitowany jest juz 1.5roku poprawe widac ale bardzo wolnym tempie to idzie ale u dzieci z MPD tak to wlasnie wyglada lekarz mowi ze teraz badania nie sa wazne tylko cwiczenia ale jak michal widzi rowiesnikow to ich na sladuje i to jest dobrze ale w tej chwili znajomych brak a twoj synek jak ma na imie z jakiej czesci poznania jestes ?

mój synek to Sebastian, mieszkamy na Winogradach, niedaleko Cytadeli, jak chcesz możemy się tam umówić na spacerek i kawkę :) tutaj pełno mamusiek i dzieci, więc Michałek (piękne imię, było w mocnej czwórce imion które chciałam dać swojemu synkowi:)) będzie miał od kogo czerpać pomysły i siły na rozwój, chociaż jak Ajentka mówi - nie zawsze to mogą być pozytywne przykłady ;) a od dawna mieszkasz w Poznaniu?

Poziomka no widzisz! Weronisia sobie świetnie poradziła, wiedziałam że tak będzie :D specjalnie Ci popłakała żeby Ci za dobrze nie bylo i żebyś myślała cały dzień o niej ;) dzielna dziewczynka!
czekamy na wieści o Filipku i Ilonce :D

dziewczyny to co, sushi we wtorek?? albo w środę?? wieczorem bez dzieci?? błagam, muszę wyjść bez młodego bo dzisiaj do mnie dotarło że ostatnio non stop z nim jestem, od miesiąca zero wyjść bez niego i padłam z przemęczenia :D (dopóki sobie tego nie uświadomiłam to było dobrze :p a potem padlam spać :D)

reklama
Poziomka to tak zawsze jest my tu płaczemy, rozpacz a te maludy nawet się nie obejrzą za nami!!
Joanna powodzenia w rehabilitacji i zapraszamy na wspólne spotkania :-)
Tygryś czasem trzeba faktycznie się oderwać od roli matki taka higiena psychiczna!!
Oki jadę do domu :-)

Lilou, ajentka - A jaka jest fajna knajpa z tym suszi, a to musi być susi fujj nie ma czegoś innego do jedzenia. Ja bym chętnie się z wami wybrała ale nie suszi blee.

Poziomka - Weronisia Cię w konia robi ty płaczesz a ona się świetnie bawiła pewnie 3h to za mało dla niej ;)

Ja sobie pije kawke i podczytuje was

edit: Nie pamietacie Mamagabi mówiła ze nie bedzie miala przez jakiś czas netu ale nie pamietam czemu

Ostatnia edycja:
no właśnie nie pamiętam :D

edit: oczywiście jak ja miałam w planach siedzieć w domu to się piękna pogoda zrobiła :D
ale ja i tak zostaję sprzątać, a mąz poelci z małytm na zzakupy i plac zabaw :d

Tygrynko może być wtorek lub środa :-)same bez dzieci ;-)

an to możemy też się na co innego iść, ale sushi też :) już się zgadałyśmy z dziewczynami, bo nie wiem jak one ale ja uwielbiam :tak:

dziś też sobie myślałam o MamieGabi ale fakt że pisała że nie będzie mieć netu.

zaczęłąm robić porządki w ciuchach do wystawienia , i mi się sajgon zrobił:baffled: i w między czasie porządek ze zdjęciami na kompie, bo tam jeszcze większy sajgon :szok: A Staś śpi 2,5 godziny:szok: nie narzekam oczywiście :-D

jak mnie Ł. podwiezie to ja tez chcem sushiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Padła już godzina spotkania?

Poziomka ale sie usmialam:)) fajnie, ze Weronisia zadowolona oby tak codziennie

Lilou Ratatuj to zapiekanka z mięsa milonego, cukini, papryki i sera;) Mniami:p
My posiedziałysmy w piaskownicy ja troche poczytałam a teraz sprzątanie nim mnie Zet zabije ze taki syf!
Sushi ja nigdy nie jadlam wiec chetnie sprobuje:p Dla mnie sroda lepsza;P

Wow zalapalam sie na 2000 strone:p

ja sushi będę jadła pierwszy raz więc będę prosiła o jakieś poprowadzenie mnie za rękę :D
ja w środę nie mogę, bo mój mąż idzie na popołudnie (zapraszam wtedy na kawkę!), więc ja tylko wtorek jednak albo dopiero po 15 września, bo brat przyjeżdża...

reklama
Do góry