Stokrotka812
Fanka BB :)
A na takim zwolnieniu L4 musi być wpisany powód? Czy po prostu zwalniam i już?
Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza
Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ostatnio to się nawet poprawił :-) Od kilku lat miałam -1,75 na oba oczka. Poszłam zaraz na początku poprzedniej ciąży do okulisty bo myślałam,ze mam jakaś infekcję-noszę tylko soczewki i mnie strasznie wtedy oczy piekły,robiły się suche i czerwone. Okulista wtedy mi powiedział,że to normalne w ciąży,że oczy są bardziej suche i abym częściej okulary nosiła lub nawilżała oko w soczewce tzw sztucznymi łzami. Wtedy też mi zbadał wzrok i było -1,75. Po porodzie chciałam sobie wyrobić nowe okulary bo rzadko wtedy nosiłam soczewki a stare oprawki były w ogóle niewyjściowe. Okazało się,że mam -1,25. 2 razy mi lekarz sprawdzał. No i z takimi paramatrami okulary mi wyrobili. Od tego czasu też kupuję takie soczewki i widzę dobrze. Dziwne ale ja nie narzekam :-)Mam nadzieję, że w ciąży wzrok się nie pogarsza![]()