reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka :-)

Marcysia witaj

Iskierka witaj z powrotem

Kwiateczek pocieszylas mnie,bo widze ze nie jestem sama-u mnie od ciazy z Olivka tez kiepsko z pamiecia i do tej pory mnie trzyma,a kiedys mialam pamiec nie zawodna:sorry:

Mnie dalej len trzyma i mam nadzieje ze wkrotce mi to przejdzie:tak:

reklama
kamilalopez witaj :-)

kwiateczek
co do ej wody..... to ja i każdy z nas co tam był to stroje mieliśmy w środku brązowe od tego mułu... ale zabawa yła fajna..... ogólnie miasteczko super :)

Pranie trza wywiesic, okno w kuchni zaraz mam myc...troszke ogarnac i po nastke do szkoly...

Pinka napisz jak tam corcia w szkole? dawalas ja do katolickiej szkoly?

Kwiateczek -i juz mam polowe ciazy za soba, ale ten czas leci...

wróciłam ze szkoły z wolontariatu..... przy okazji zaszłam do Gp wyjaśnić jedną sprawę.... i od razu do optyka zapisać córkę na sprawdzenie oczu bo ostatnie badanie miała rok temu w Polsce.... no i po łamaniu języka dogadałam się z panią i w sobotę mamy sprawdzenie oczu ( bo ma astygmatyzm) i chyba nowe okulary....... jak ja się ciesze że tu dla dzieci wszystko za darmo jest

Witam
Gosia juz polowa albo dopiero...:sorry:to czekanie......
Marcysia zrabista to sprawa.Tu leki dla tych co najbardziej ida czyli dzeci i rencistow no i o malych dochodach sa za darmo.Ciekawe czy w Polsce sie doczekamy kiedys tego.Apteka to najbardziej dochodowy interes w Pl:baffled:

Jutro mam szczepienia Kondzio na MMR:baffled:

kwiateczek a co to te szczepienia MMR ..............no tu się chwali że wszystko za darmo...... nie tylko w Pl apteki to dochodowy interes ale i wszyscy specjaliści zarabiają ........a Tu dziecko ma za darmo z czego jestem bardzo zadowolona...... odkąd jesteśmy w Uk dziecko przestało mi chorować ...... a tylko się chodzi po potrzebne leki na ADHD gdzie w Polsce koszt 500zl :szok:

renciści widziałam że płacą 1p także też fajnie :)

właśnie wróciłam z pracy ........ ech nogi w d... wchodzą ehhe idę po kawusie

hello

marcysia -witaj....:-D:-D

Gosia -tak to katolicka szkoła :tak: wiki juz mozna powiedziec ze lubi tą nową grupe choc czasami jej sie nie chce isc no ale to normalne .........ogolnie pieknie czy sie jezyka ja jestem w szoku bo idąc nie umiała nic.... a teraz......zna ogrom słowek i juz zdania z tego potrafi spleść

kwiateczek- powodzenia na szczpionce my za rok nastepne kłócie :baffled: u Wiki a u młodego za 4 mc :rofl2:

muszw sie wam pochawlic ze chrzest młodego mamy w pierwsze święto oczywiscie ksiądz znów wymysla no ale nie będę was tym zanudzać poprostu pozałatwiamy co trzeba i juz.... strój juz zamówiłam :-p dla mojego przystojniaka hihi....
jeszcze Wikuni jakąś sukienkę musze zamówić.... Eric juz wszędzie wstaje i co najgorsze zaczyna sie puszczać więc na oku mam go ciągle a i tak guza sobie nabił.....jeszcze chwila i bedzie 5 ząbków u nas idą mu jak flaki z olejem...........

Marcysia- oj bardzo do kościoła i z powrotem :-D:-D tylko rodzice dziadkowie( chrzesni) i to wszystko.... szkoda kasy na wielkie imprezy ;-)

reklama
Do góry