reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

edi, jaki poważny chłopak z twojego Mikiego ;-)

kroma
, uwielbiam twoje dwa urwisy :-)

ragna,
ale buziulka, no tylko całować :-D

elwirka, drugie i ostatnie zdjęcie mnie powaliły :laugh2: ona chyba aktorką będzie bo miny robi zawodowe :rofl2:

reklama
Rysia super, ale maluszek rośnie jak na drożdżach a jak On się w ogóle czuje, napisz na ogólnym :-) Miłosz przy nim taki "dorosły" się wydaje i jak dumnie leży :-)

Elwiraka- jaka z niej poważna baba, kombinatorka a jak ucieka fajnie i się bawi z psem, pies to widzę że bardzo cierpliwy jest
Rysia- ale mały kurczaczek, Miłosz przy nim taki duży, fajne chłopaki

Elwirka- Twoja niunia jest niesamowita- te mniki i spojrzenie:-D-ale wymiękłam,jak zobaczyłam rozmiar jej miseczki:-D- to nic dziwnego,że taka duża:-D
Rysia- naprawdę słodziaki obydwa:tak:.maluszek taki do zacałowania,a Miłoszek ,widze,zadowolony z towarzystwa,hę;-):-D

elwirka fajna ta twoja mala kluseczka
rysia miloszek bardzo zadowolony z nowej roli moze mamusia musi pomyslec nad rodzenstwem?ps bardzo do ciebie podobny jest synus

reklama
rysia, uroczo takie porównania wyglądają, no i widać jak te nasze dzieciaczki urosły :-) Ja też ostatnio mogłam soboe tak porównac i przeżyłam szok ze moje maleństwo już nie takie małe :no::szok::eek:;-)

edi,
ja napisałam że poważny w sensie że wygląda na starszego, tak "doroślej" niż mój Ptysiek :sorry::rolleyes2:

Do góry