reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama Jak juz zapędzilam sie wczoraj i była jedna krecha ,to teraz poczekam cierpliwie do spodziewanej@ czyli do 12 stycznia(no chyba ,ze nie wytrzymam ...kurcze ciężko tak czekać-czuję ze bedzie mnie korciło wczesniej).Jest jeszcze opcja ,ze @przyjdzie wczesniej i rozwieje nadzieję:shocked2: ciekawe kiedy daria testuje

Ostatnia edycja:
reklama
Juliana jesli termin @ masz na 12 stycznia to pewnie bylo za wczesnie na test,wiec wszystko jest jeszcze mozliwe ;-) a wiec &&&&

mama Jak juz zapędzilam sie wczoraj i była jedna krecha ,to teraz poczekam cierpliwie do spodziewanej@ czyli do 12 stycznia(no chyba ,ze nie wytrzymam ...kurcze ciężko tak czekać-czuję ze bedzie mnie korciło wczesniej).Jest jeszcze opcja ,ze @przyjdzie wczesniej i rozwieje nadzieję:shocked2: ciekawe kiedy daria testuje

Juliana...gratuluję !!!
wygrałaś kopa
e025.gif
:):):):)

po pierwsze-nie testujemy przed terminem -tymbardziej tak odległym..
po drugie -nie testujemy w ukryciu.

my tu wszystkie przezywamy i jak testujesz to daj znać potrzymamy &&&&

ja też testuję 12 lub 13-wszystko zależy jak się tempka bedzie kształtować..

cos czuje ze wam się pierwszym okażą II kreseczki:-)
nie chciałam znowu na zimę rodzic:eek: a tak długo to wszystko idzie ze pewnie znów zima urodzę...
ciekawe czy beata juz nie ma swojej Hani :)

Mama ale mnie rozsmieszylas "wygralas kopa " hahaha no nie moge :-D:-D:-D

Edyta-
d050.gif
:):):) do usług:))

Beatka -mam focha
e050.gif

..nic nie piszesz a my tu czekamy na info ,żeby w razie co z Tobą rodzić :))my tu jak rodzina:
jedna rodzi wszystkie prą...
jedna sika wszystkie trzymają &&&& za II krechy;)))

Daria ja tez nie chciałam zimą rodzić ...ale teraz nie marudzę i dziergam ,żeby sie tylko udało:))

Nadia jest z listopada moze mi nie choruje bo ja od malego na mróz ciaglam :) ale jak jechalam do szpitala 30 ponad km to troche strach a pozniej z dzieckiem i na wizyty czy cos dojechac z takim malym dzieckiem nie bylo fajnie i to ubieranie ;/ wieksze dziecko jakos lepiej ..tak jak teraz ma 2 lata czy jak miała rok :)zawsze chcialam z czerwca albo predzej bo takie piekne te malusienkie ciuszki sa latem na te dzieciatka ;p

Ja testów w domu nie mam, więc mnie nie kusi:-D, a testować jak by co będę 15, bo tak na prawdę, to nie wiem jaki długi ten cykl jest:-( 15 to będzie, 33dc, a ja raczej takich długich nie miałam więc może by coś było:sorry2:
Chociaż czuję, jak by zaraz miała ta małpa przypełznąć :no: brzuch mnie rwie już od kilku dni!

reklama
Dobrze Cie rozumiem moj Alan tez z listopada,Kuba z marca a Natan z lutego :-Dwszystkie dzieci urodzone jak bylo zimno ale mi osobiscie to nie przeszkadza,ale latem fajnie z noworodkiem wyjsc na spacerek,wystarczy zalozyc body ...

Mama Ty to potrafisz rozbawic ;-)

Do góry