reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Na zwolnienie nie chcę iść, bo to nie w moim stylu, takie trochę nie fair to jest. Chcę iść na wychowawczy, ale różnica pomiędzy tym co dostanę z MOPS-u a wypłatą (też z MOPS-u - he he he)to 1000 zł ...
Nie wiem jak to będzie... Jestem zatrudniona w dwóch działach w każdy 1/2 etatu, i w jednym z działów zmieniła mi się kierowniczka na taką s*** wredną, z którą mam na pieńku. Nie chcę też zostawiać Tymka z teściową, bo ona jest nieobliczalna !!! Ostatnio po kryjomu mu dała mandarynkę do skosztowania... I powiedziała nam o tym po kilku dniach. Myślałam o tym, żeby się zaopiekować jakimś dzieckiem u siebie w domu, i tak byłby to okres wiosna-lato więc większość dnia na dworze a i tak mam Tymka do opieki i karmienia... Nie wiem.. Łapię się czego mogę...
Ale smęcę ...

Wika, ale się cieszę, że maluszek się świetnie rozwija. To już 16 tydzień, niesamowite ! To super, że nie przytyłaś :-)

Asieńka WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO dla Ksawerego
przyłączam się
Martusia rozumiem.... trzymam kciuki by bylo jak Ty tego chcesz... :*
Kogo teraz stac jest na dziecko ehhhh ;/
fakt;/

Martusia ja miałam już od dawna problemy z nerkami, w ciąży powróciły problemy - miałam zastój w prawej, ale bez dolegliwości, a teraz mnie zaczynają boleć i boję się, że zastój się powiększył... Ja dzisiaj dostałam @ :baffled: Miałam nadzieję, że przy karmieniu nie będę miała, a już dwa miesiące po porodzie dostałam pierwszą :-/ Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie !
Liz zdrówka dla Was ! Pokaż te kalendarze, bo jestem ciekawa jak wyszły :-)

A mnie psychika siada na myśl, że mam wracać do pracy... Nie wiem co to będzie. Dzisiaj z Ry rozmawiałam i się popłakałam.
ja @ po 15miesiącach po porodzie dostałam

a na miesiąc na opiekę nie mogłabyś iść? to zawsze miesiąc dłużej z Tymkiem W DOMU??

Wcięło mo posta :wściekła/y::angry::crazy:

Liza super kalendarz :-)
Mama Boo nie martw się, na pewno uda się znaleźć jakieś dobre rozwiązanie.
Wika to super, że dzidzia zdrowo rośnie.

Ja ostatnio nie mam na nic czasu, Angela w domu to i cały harmonogram mam zaburzony ;-)
Wczoraj byłam z dziewczynami na sankach, nawet sama sobie pozjeżdżałam z górki :-p
A jeszcze wczoraj był u nas ksiądz po kolędzie.

Muszę iść zaraz do sklepu ale mi się nie chce :eek:

wika super że dzidzia zdrowa;-) dziwne że nie przytyłaś ale nie martw sie później nadrobisz:-D;-)a jak Igor reaguje na coraz większy brzuszek mamusi?
mama Boo współczuje sytuacji

a u nas w nocy napadało znowu troche śniegu i już ciapa jest bo +1:confused2:

witam dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ostatnio zadko bywam na necie a jak wejde to sporo watków do odwiedzenia poczytam i zazwyczja nie zdarze juz nic napisac bo mały wstaje badz wieczorem maz marudzi. u nas aktualnie wszystko dobrze miałam po swietach ciezki okres ale było mineło i mam nadzieje ze juz nie wróci. pozdrawiam was wszystkie i wasze dzieciaczki

Hej, lekarka kazała dalej brać furagin, ale większych powodów do niepokoju nie ma.
Wściekła jestem tak na Ry, że jak wychodził z domu i powiedział, że zadzwoni to mu powiedziałam, że dla niego mój telefon jest wyłączony. Teraz czekam aż dzieciaki zasną - posiedziały dzisiaj ze mną dłużej i pozumbuję to wyrzucę z siebie tą złość przynajmniej...
Jeszcze mam tak bolesną @ jak nigdy nie miałam :-( No-spa nie pomogła, dopiero po drzemce z Tymkiem jakoś samo przeszło.
Gwiazdeczka to dobrze, że u was lepiej. Odzywaj się częściej.
Aguska u nas już też ciapa a tak ładnie było...
Edysiek też ostatnio zjeżdżałam z Oskarem :-D
Julita, ale jak na opiekę ? L4 ?

reklama
Do góry