reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Martusia ja miałam już od dawna problemy z nerkami, w ciąży powróciły problemy - miałam zastój w prawej, ale bez dolegliwości, a teraz mnie zaczynają boleć i boję się, że zastój się powiększył... Ja dzisiaj dostałam @ :baffled: Miałam nadzieję, że przy karmieniu nie będę miała, a już dwa miesiące po porodzie dostałam pierwszą :-/ Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie !
Liz zdrówka dla Was ! Pokaż te kalendarze, bo jestem ciekawa jak wyszły :-)

A mnie psychika siada na myśl, że mam wracać do pracy... Nie wiem co to będzie. Dzisiaj z Ry rozmawiałam i się popłakałam.

MamaBoo udalo sie :)

Ja tez czekam na wiesci martusia

Fotki dzieciaków na galeriee wrzuce zimowe

Załączniki

• kalendarz m.jpg
    kalendarz m.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Liza piękny :-) Bałam się, że kolory źle dobrałam, ale jestem zadowolona. Mam nadzieję, że ty też ? ;-)

Na USG nie wyszedł żaden zastój (tyle dobrze), ale w moczu są jakieś azotyny, które niby świadczą o bakteriach. Zobaczymy co lekarka na to jutro powie...

reklama
Liza, świetny kalendarz... na drugi rok skuszę sie na taki :)
Mama Boo powodzenia u lekarza :) a propo powrotu do pracy, nie możesz iść na wychowawczy?? Albo pociągną trochę zwolnieniami lekarskimi???
A ja miałam dzisaij wizytę i czujemy się świetnie. Brzdąc fika jak szalony, ssie kciuka i rozwija się bardzo dobrze
yes2.gif
yes2.gif
Wszystko jest w porządku. Serduszko pięknie bije, 140 uderzeń. Mierzy 13 cm. Mam wypatrywać pierwszych mocniejszych i wyraźniejszych ruchów Maluszka. I datę zapamiętać :)

aaaa i nie przytyłam przez ostatni miesiąc ani grama
shocked.gif
shocked.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Do góry