reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Kocham_w witaj!
Mama Boo to fajnie, że tak długo pospał, najwyraźniej potrzeba mu treściwego jedzonka :-)
Liza, Aguska współczuję @

Ja czekam aż Angela zje kolację i wygonię ją spać. Normalnie o tej porze już dawno by spała, ale że są ferie to jej trochę odpuściłam ;-) a co tam :-D
Dzisiaj u nas tyle śniegu napadało :szok::-), normalnie w godzinę chyba z 10 cm. Super, jak sie nie stopi to jutro pójdziemy na sanki :happy2:

reklama
Witajcie!
U nas rowniez po imprezce urodzinowej.
Jak sie ogarne, to foty wrzuce!
Musze kompa uporzadkowac, bo w srode musimy Na Foto matki przytargac lampki.
bedziemy uczyc sie PhotoScape!
Dobranoc!

Julita nic nie dostałam :-(
Martusia ciesz się, że nie dostaniesz @ :-) A ze spaniem... wszystko da się przeżyć, sama wiesz, że ciężkie chwile wynagradza uśmiech dziecka.
Kocham_w - nawet nie mów... nam w tym roku mija 5 lat :szok:

My mieliśmy wczoraj Jasełka i Dzień Babci i Dziadka. Prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam :tak::-) Oczywiście teściowa szybko, szybko po występie nie poszła z nami na poczęstunek do sali Oskara tylko poleciała na "Julię" czy jakiś inny chłam (nie urażając nikogo...). 4 marca mamy chrzciny i też pewnie będzie się wielce spieszyła :szok::no::wściekła/y:

Ej, ja wiedziałam, że cykle miesiączkowe kobiet lubią się regulować tak, że mają w podobnym czasie, ale że na forum też ? :-D

Uzależniłam się.
Od zumby :-D
3 dni pod rząd ćwiczę i już zasysam kolejne płyty z ćwiczeniami ;-)

Hejka

MamaBoo wszytsko mozliwe :-D fajna babcia nie ma co... :eek:

Ja przez @ nie umieram, tylko przez ból głowy... strasznie mnie złapało- migrena chyba :no: wrrrrr....

Hejka. Wróciłyśmy już do domku. Od wczoraj ogarniam sajgon, który mężowy zrobił jak nas nie było, i końca nie widać:no: Czy faceci zawsze muszą tak bałaganić? Nawet naczyń do zmywarki mu się nie chciało wstawiać:angry:

Liza, Aguśka współczuję @. Moja też się zbliża wielkimi krokami, dzięki temu mogliśmy wczoraj z mężowym trochę poszaleć:-p;-):-D

Mama Boo wrr uwielbiam takie babcie. Moja mama też nie lepsza. Kiedyś jej chciałam dziewczyny podrzucić i jechać z M w delegację nad morze. To mi powiedziała że nie może bo kto się krowami zajmie. A jak jechać na weekend do mojej siostry do Warszawy to mogła i krowy z głodu nie pomarły bo sąsiad przychodził do nich.

Aguska spóźnione STO LAT dla Bartusia :*

Asienka dla Ksawka również STO LAT bo widzę że też przegapiłam.

Ostatnia edycja:
eh wspolczuje takich Babc

wszystkim obolalym i z @ zycze poprawy samopoczucia

kokusia co do balaganu i facetow to sie zgodze heh chociaz zdarzaja sie wyjatki ale to tylko potwierdza regule

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam

reklama
kokusia to ja mam Bartusia:-D:-D:-D;-)dzięki:-D

Czyli ja podwójne urodzinki przespałam:zawstydzona/y: Już się poprawiłam:tak:

eh wspolczuje takich Babc

wszystkim obolalym i z @ zycze poprawy samopoczucia

kokusia co do balaganu i facetow to sie zgodze heh chociaz zdarzaja sie wyjatki ale to tylko potwierdza regule

a ja juz wiem czemu mnie wczoraj tak brzuch bolal, dzis mam mega sr..... nawet mam problem zeby do wc dobiec zaaplikowalam sobie wegiel, siedze i zdycham do tego katar, kaszel i bol gardla :rofl2: nawet do pracy dzis nie poszlam
Martusia to nie dobrze że Cie dopadło. Nie zapomnij dużo pić bo w Twoim stanie nie wolno się odwodnić. I oby Cię szybko puściło.

A ja dziś zrobiłam porządek w dziewczyn szafach bo trochę ubrań od cioci dostały i trzeba było zrobić na nie miejsce. A teraz siedzę obżarta jak bąk. Na obiad dziś mieliśmy frytki, nagetsy z kurczaka i surówkę z kapusty:-p

Czy mi się wydaje czy dawno Madlen nie zaglądała:confused:

Do góry