reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
U mnie tez tylko jedno danie jeszcze czego żebym dwa gotowala:no:Mój k zje wszystko co mu dam jemu tam wszystko smakuje kubusiowi tez z bartkiem tylko jest problem ale jak mam coś czego on nie lubi to jadę do mamy:-D

Alicja serem żółtym pluje :no: co mnie dziwi, gdyż kiedyś potrafiła się nim wręcz objadać. Teraz za to ser bialy jest na tapecie ale przez alergię muszę bardzo z nim uważać.

Chociaz dzisiaj np. znalazłam kolejne danie na śniadanie: kluski z serem białym ;-) Alicja zjadła calą miskę i wołała o jeszcze także smakowało. Ciekawe tylko czy jej się po tym krostki nie zrobią (póki co wszystki zniknęły)

KANIA u nas to chyba po równo z ta "miłością" do ryżu i makaronu jest ostatnimi czasy. Chociaż ja zdecydowanie wolę ryż, gdyż łatwiej mi się nim Alicję karmi ;-)

A ja nigdy nie robiłam makaronu z serem na słodko, a to nawet dobry pomysł na jedzenia dla młodego. Chyba muszę poszukać jakiś przepis.

U nas też zarazem ryż, makaron i kasza są na równi.

ja ostatnio na sniadanie zrobilam makaron z serem bialym i zoltkiem i odrobina cukru. Wszystko wymemlalam i na patelni na maselku posdusilam. Maurunia sie zajadala:)

reklama
Kubuś tez lubi makaron z serem ze śmietaną lubi tez ser z czosnkiem ze szczypiorkiem wogole biały ser woli od żółtego chyba ze lekko go roztopie topione tez lubi daje mu do rączki i zajada aż sie uszy trzęsą

Do góry