edyta01
Czekamy na czwarty cud
my też całą rodzinka soedzimy przed tv i oglądamy garfilda
Mateusz jakiś czas kiz czekał na ten film a Klaudiusz siedzi bez ruchu,jak zaczarowany ;-)
To samo moge powiedziec o moich chlopcach

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my też całą rodzinka soedzimy przed tv i oglądamy garfilda
Mateusz jakiś czas kiz czekał na ten film a Klaudiusz siedzi bez ruchu,jak zaczarowany ;-)

Heksa to juz uciekasz /...w takim razie kolorowych snow ;-)
Svensonka mi troche nie pasuje to co powiedzial detektyw ,bo on jest pewny ze Madzia nie zyje a skad ma taka pewnosc ? przeciez jak ciala nie ma wiec zbrodni tez niemoze to jakas prowokacja jest ??
a moze media naglasniaja i ugadali sie z matka na temat kasy

ja tam tylko zerkam na telewizor bo jestem na bb na benc i czytam bloga kate gosselin
zaraz przelacze na TLC moze tam cos ciekawego bedzie ...

a ja wyłaczyłąm telewizor bo jakiś horror ma być na polsacie a ja sie boje to dla bespieczęństwa jak jestem sama to 22 wyączam telewizor
czasem nawet idzie zaoszczedzic 
Media pytaly sie Rutkowskiego czy przywlaszczylby dla siebie nagrode to odpowiedzial ze jesli dostalby ta nagrode to przeznaczylby ja na szczytne cele,badz co badz ale wychodzi na to ze to on powinien dostac kase
wie
Juz nie ma na co zerkac,bo sie film skonczylzaraz przelacze na TLC moze tam cos ciekawego bedzie ...
Ania my to prad mamy na karte ,my nic nie mamy na gaz wszystko na prad a z ta karta to fajna sprawa jak masz kase to kupujesz jak nie masz to nie![]()
![]()