reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka dziękujemy za gościnę! Basia zachwycona, al ewidentnie za mało wymęczona bo siły na odśnieżanie z tatusiem jeszcze miala:D
Jarzebinka dziękujemy za podwiezienie i polecamy się na środę!;P
Krkisz i ania23 miło było poznać, mamy nadzieję że nasz zlot czarownic was nie odstraszył:)
Mój wrócil z delegacji i już mi nad uchem co ja tak długo robię w tym kompie, a ja nadrabiam forum:p Ale na szczęście mój nigdy nie czyta:) Ale w środę znowu jedzie!
My dzisiaj do teściów na teatrzyk nie wiem czy pojedziemy, bo dzisiaj nie jest przedstawienie tylko warsztaty, zet dzownił zapytac, beda 2 chinki i beda uczyly dzieci sie klaniac po chinsku, jakies rysowanie etc, wiec chyba Basia troche za mała, ale nasze starszaki czyli Kacperek i Oliwka jak najbardziej:)
MajkaK nie wiem już co doradzic, ale ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, a pijecie mleko R to gestsze na ulewanie?
Moja np w ogole mleka z kaszka nie ruszyla i nie ruszy do dzisiaj! a i tak spala cala noc, wiec to chyba od dziecka zalezy, kazde jest inne!

kurcze basia właśnie nam puściła pawia więc na pewno odpadamy z warsztatów teatralnych

reklama
skrzat biedna Basieńka:-(może wczoraj za duży miks? Mój P się bardzo wkurza o kompa, ale dziś chyba idzie do kumpla na walkę, także będę miała wieczór dla siebie:tak:

Ishi a bo musiałam odpocząć:-Dza tydzień też idzie to Cię nawiedzimy;-)

Staś maruda, ale nie chce spać. Dzięki Tygryś za pieluchy, ratują mi życie:tak:

Skrzat piszesz, ze warsztaty, to może lepiej..... ja już dogadałam się z sąsiadką i jedziemy na pewno..........tym bardziej, ze za tydzień M nie będzie bo ma turniej w piłke, więc wtedy odpadam..... :tak:Lilou, a ty jedziesz z Oliwką????

zdrówka dla dziewczynek mających problemy z brzuszkiem....... i ulżenia w bólu ząbkowania dla Bartusia.....:tak:

mój M właśnie usypia młodszego i pewnie tez odleci, starszak stoi za plecami i czeka na kompa aby obejrzeć bajkę od Tygrynki, więc ja już lece.... :tak::-D:tak:

jarzębinko planowaliśmy iść, ale Staś poszedł spać później niż zwykle, więc wszystko zależy o której się obudzi.:confused:

Ku rozczarowaniu Oli, Staś nadal śpi:( musiałam jej obiecać Jupi w zamian...

Ostatnia edycja:
Witajcie czytam ze teatrzykowe towarzystwo sie rozpadlo, my niestety tez nie dotralismy.

MajkaK Ja mam namiary na dr Ignys to jest gastroenterolog dzieciecy ze szpitalnej kolezanka
z bezglutenowym chlpopcem do niej jezdzi i jest zadowolona (tylko wizyty prywatne), jak chcesz
moge ci podac numer.
Przyjemnosci na spacerze.

jagmar Biedna Zosia najwazniejsze ze juz jej lepiej.

lilou Moje dziecko tez juz wyjadalo z doniczki, tak ze kwiat w innym pokoju musial wyladowac ;).

Skrzat Pozdr dla Basi i do nastepnego razu ;).
Widzisz kazdy ma swoje upodoania, ale jak noce przesypiala to najwaznjsze :).

Dziewczyny ale fajnie prawie 17 i jasno na dworze :))))))).

lilou - nie wiem jak to wyglada z refluksem, może być tak, że dziecko dopiero w którymś miesiącu życia dostaje??? mały wcześniej (przed wpr. mm i nowych pokarmów) ulewał bardzo rzadko! A teraz to normalnie, aż strach....
skrzat - pijemy mleko bebilon pepti, ze względu na skazę małego... wczęsniej nie dawałam mu nic poza cycem, wiec nie było problemów z ulewaniem, ale jak wkradła się alergia i trzeba było też zacząć go dokarmiać to pojawił się problem żygów małego...
ishi - park pozdrowiony :)))))
krklisz - jak szukałam lekarza prywatnie, to chyba to nazwisko mi mignęło w necie... jakbyś mogła przesłać mi namiary to super!

Wróciliśmy z wycieczki :))) Zdjęcia z parku są :))) Młody pierwszy raz w spacerówce, ale nie zrobiło mu to różnicy, bo cały czas spał :))) Zakupy zaliczone (promocja na pampersy w auchan, 62szt. 44,90 :)) Jak ktoś używa, to może zaoszczędzić dyszkę :))) kupiliśmy dwie paki :)) Najedzeni mamy siły na sprzątanie, także zabieram się szkoda popołudnia na robotę ;))) Coś mnie dzisiaj mdli, mam nadzieję, ze to kwestia nocnego jedzenia lodów, a nie czegoś innego....

jarzębinko i jak warsztaty ?
podobało się Kacperkowi ?
może się wybiorę za 2 tygodnie z moim starszym

lilou za tydzień to mnie może nie być w domu :-p

ale się nasprzątałam dziś, plecy mnie bolą :eek:
i spaliłam odkurzacz :sorry2:

ishi - widzisz, za dużo się narobiłas, nawet odkurzacz podziękował! :))))) nie ma rady, musisz przystopować :D
krklisz - już wiem skąd znam to nazwisko! Znajomi do niej z synkiem jeździli, podobno niesamowita kobieta! A nie wiesz ile bierze za wizytę? Bo nie wiem na co sie przygotować, zresztą w tym miesiącu to już chyba nie wydolimy z kolejną prywatną wizytą :)))))

A mąż obiecał mi dziś romantyczny wieczór, także cieszę się na ciasto, sorbet i chipsy w łóżku (o0) :-D:-D W końcu jakiś wolny, wspólny wieczór :)))) Także chyba wieczorem nie zajrzę już :))) buziaki!

reklama
hej dziewczyny :)
cieszę się że jesteście zadowolone z wczorajszego dnia, ja też :)) ale.. jeszcze nie posprzątałam :D odgruzowałam tylko dojście do łóżka wczoraj :D Seba padl w 5min, ale bez kąpieli.. mi się zepsuł kabel od internetu (w związku z wizją zostania bez netu dzisiaj rano poleciałam do kawiarenki internetowej, znalazłam router na allegro który polecał mi kumpel z odbiorem w sklepie w Poznaniu, więc poleciałam kupić, a teraz sama go podłączyłam i skonfigurowałam sobie sieć :D, normalnie dumna z siebie jestem mimo że mega proste to było:p), więc z braku zajęcia poszłam wziąć odprężającą kąpiel (tak, tak w brodziku, dało się :D), spałam już o 1 :D a dzisiaj wyprawa do Koziegłów, wróciłam dopiero godzinę temu, wymęczona na całego, Seba trochę mniej, bo godzinę mi spał, ale i tak ma marudka..
An biedny maluszek! niech mu szybko przejdzie, wczoraj taki radosny był.. nam pomagał dentinox a potem granulki homeopatyczne chamomile, naprawdę polecam!
Ajentka zapomniałam dać Ci krem :/ w przyszłym tygodniu!
MajkaK pokaż fotki! też się muszę wybrać na Sołacz, dawno nie byłam..
Koza i jak, podpisane?? to gratulacje :)))
Lilou czy to ten link od Ajentki o którym myślę? bo jeśli tak to ja wczoraj szukałam i nie mogłam znaleźć, a mój dostałaś? nie wiem czy dotarła wiadomość przez ten net :/
Jarzebinka i jak teatrzyk??
Jagmar dobrze że już lepiej się czujecie, i Ty i Zosia :)
no i nie pamiętam co dalej, idę do młodzieża mojego :D

Do góry