reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka wyciagnij mnie do tesco plisss! Na aqua aerobic tez moge isc:-) Albo na silownie zwykla? A biegac mozemy, tylko czy uda nam sie umowic na wmiare normalna godzine? Chyba ze bedziemy biegac z wozkami:-D

Krklisz u nas z apetytem bardzo roznie, chociaz po moim dziecku tego nie widac:) A obiady KArola je tylko jesli jedza wszyscy dookola! W domu jesli w ogole zjada to 1/4 sloiczka:eek: A jak w weekend jestesmy u rodzicow to zjada caly!

Ewa jesli sab simplex malej pomaga to mysle ze nie ma co go odstawiac poki co, widocznie kolki jeszcze ma. A po co ma sie mneczyc i dziecko i Ty:)

reklama
Ishi zapisz się!! to jak schudnę to dołączę do Ciebie :-D hehe schudnę by iść na aquaareobik :eek:

no właśnie na aqua lepiej, nikt pod wodą nie widzi zbędnych kilogramów
na zwykłym to nie dość ,że wszyscy dookoła widzą, to się jeszcze samemu trzeba często w lustrze oglądać :-D

ja mam inny problem....boje się głębokiej wody :sorry:

hmmm Ishi to bardzo dobry argument :D Lilou Ishi ma do Posnani bliżej, że o sobie czy Ani23 nie wspomnę :p dawaj z nami!! a na termy też się przejdziemy :))
Ania23 to kiedy siłownia?? pobiegałabym chociaż na bieżni :)
Jagmar gratulacje z okazji zostania ciocią :D tzn w niedługiej przyszłości ;)

moi panowie wykazali jakieś ruchy: młodszy się całe 15 minut pobawił, a starszy przeniósł się na łóżko do innego pokoju hehehe

Padam....umyte podłogi, idedywan na górę wniesc:p no i pyrki obrac:)
a jeszcze Was zapytam z ta szczepionka na odre/swinke/rozyczke ktora jest lepsza? chodzi mi o nazwy:)

Ostatnia edycja:
podpisuję się pod Ishi, my też Priorix, u nas nic się nie działo, lekki stan podgorączkowy przez jeden dzień, a swoją drogą czytałam, że chłopcy gorzej znoszą tę szczepionkę niż dziewczynki, większe powikłania mogą być...

Hej Wam:) Jestem mamą 8 ms łobuza Kamila, i 15 tyg fasoliny w moim brzuchu płci obcej na razie:-) Mieszkam na Ratajach , moze uda mi sie spotkac kogoś tu z okolic:-D bo dojazd póki co do mnie tragiczny:wściekła/y: suwaczek wstawie jak ogarne jak sie to robi hihi

Ishi a powiedz mi czy potem jak beda szczepic na inne czy bede juz musiala kupowac czy na nfz dostanie maly bo ja sie wlasnie tej szczepionki boje i slyszalam o tych powiklaniach tą szczepionke musze kupić tak?

Maluda Witamy i zapraszamy! pewnie że z rataj ekipa też jest ;) ale czesto sie spotykamy na malcie i coraz wiecej dzieci w mojego Bartusia wieku ale się ciesze.

Byliśmy u pulmonologa powiedziała ze taki kaszel to nie jest wskazanie do alergii i wpierw sie zapytala czy dziecko chodzi do żłobka wiec powiedzialam ze ja pracowalam i chorowałam i dziecko ode mnie wiec powiedziala ze nie widzi allegrii ale wrazie co za mc do kontroli

mi tez sie wydawało ze to nie wskazanie do alergi ale ES ma pod tym wzgledem chopla wiec poszlam. Mam sie nie przejmować jak dziecko zakaszle po wariacjach chyba że zacznie sie ksztusić od kaszlu i dusić w nocy to podac wziewa.

reklama
Maluda witaj :))
An tak, musisz zapłacić za tę szczepionkę, chyba ok 70zł jeśli dobrze kojarzę.. dobrze że dobrze u lekarza!
Natuśka taaa dopiero przeczytałaś że chętni na obiad byli :p dopiero to przyszłaś żeby się obiad nie dzielić :p

Do góry