Hej dziewczyny! ufff nadrobiłam caaały dzień postów

))) Wróciłam właśnie z zumby i jestem naładowana energią (i mam nadzieję odładowana tłuszczykiem

).... Będe chodzić 2x w tygodniu i brzuszki sobie robić, czasu coraz mniej do powrotu do pracy, a ja ledwmo w co się mieszczę

)) mam ze trzy zestawy i koniec

))) Młody trochę płakał za mamunią, ale było lepiej niż ostatnio (godzina wycia), więc mam nadzieję, ze nasz sprytny plan kąpieli i usypiania przed moim wyjściem przyniesie efekty

))) Trzeba chyba odiwedzić jakiś porządny lumpeks i coś na wielki zad kupić

)) Przejściowego oczywiście

)) Ok, idę zobaczyć jak tam "nasi" radzą sobei z pięknym Christiano

)))))))))))))))
jagmar, tygrynka - kolory "wiosny" typu: zielony, żółty, pomarańcz zawsze podobały mi się u kogos, natomiast ja? nieeeee...

)))) Lubie chyba najbardziej pastele, niebieski, brudny róż, ostatnio znowu brąz no i standard czarny

)))
tygrynka - współczuję bólu

((( Wiem coś o tym, ale ketonal to samo zło!!!! Jak mnie zęby nawalały i to brałam to żołądek sobie rzowaliłam!!! Wiem, ze szybko i skutecznie działa, ale znajomy farmaceuta mówił, ze to dziury w zoladku robi (tobie pewnie nie zaszkodzi, skoro nie bierzesz często), ale generalnia jest bardzo silny! jak brałam to też byłam jakby otumaniona....
jarzebinka - przed zajściem w ciążę chodziłam regularnie na spinning, ale taki hardcorowy, u laski, która mogłaby chyba maltę obiec ze trzy razy pod rząd bez zadyszki

))) Rewelacja, miałam do tego dietę i byłam w rozm. 38

))) Ale teraz po nic nie robieniu zumba wystarcza

))) Na spinningu bym chyba do domu nie dotarła

))
kozaczino - gratulacje!!!!!!!!!!!!! Super jest to uczucie, kiedy dopieszczasz swoje mieszkanko

)) Zdrówka dla małej...

) W sumie, to ja bym też coś chętnie zmieniła w domu (szybko się nudzę

)... no i dom z krwi i kości mi się marzy

)) Mąż powiedział, ze za siedem lat to czekam

))
skrzat - jeżeli mięśnie bolą, to znaczy, ze dobrze i efektywnie ćwiczysz

))) Oby tak dalej

))
na-tuska - ale mi smaku narobiłaś!!! Chyba w piątek zrobię taką zapiekankę

))) Mniaaammm!!! na mleku sojowym też pewnie wyjdzie

)))
karola2109 - na 4 dyszki rurki??? wow, chyba trzeba będzie po wypłacie pojechać i zobaczyć czy są rozmiary 40-42

))))