reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ja też się głowiłam jak ubrać dzidzie na wyjście ze szpitala, ale stwierdziłam, że planowanie i tak na nic - po prostu dostosuję się do pogody. Zapewne bodziak z krótkim rękawem, na to pajacyk a resztę się zobaczy.
Tak poza tym to już nie pamiętam jak to jest ubierać, przebierać i w ogóle zajmować się takim małym bobaskiem :-D. Ale myślę, że tak jak za pierwszym razem wszystko samo przyjdzie, instynktownie ;-).

reklama
anik - u nas jak wypisywali Lenkę to M. musiał się pojawić z fotelikiem i jeszcze sprawdzali, że mała dobrze zapięta:tak: Jak ktoś chciał wracać na pieszo (rodziłam w małej miejscowości) to trzeba się było pojawić w szpitalu z gondolą.

Jeśli chodzi o karuzelkę to my mieliśmy gratis do łóżeczka drewex hippo - nakręcaną ręcznie i kolory miała bardzo blade, pastelowe, jak Lenka podrosła to ją któregoś pięknego dnia złapała leżąc na przewijaku i złamała. Teraz kupiliśmy kolorową, na pilota, z muzyką klasyczną i odgłosami zwierząt, firmy tiny love.

No nieźle... to znaczy, w zależności od mojego samopoczucia - albo w wózeczku chcieliśmy zabrać dzidzię, albo w samochodzie (no tu bez fotelika ani rusz, z tym się zgadzam). ale chyba może być na sam początek fotelik, który dodawany jest do wózkowych zestawów?

anik na pewno moze byc fotelik, Twoj m wjedzie wtedy do szpitala z fotelikiem w stelazu. Nie ma problemu, nie kazdy gondole posiada.

reklama
Anik ten fotelik co jest w "wózkowym zestawie" to właśnie fotelik samochodowy :tak:;-):-) więc jak najbardziej!

Czemu takie śmiechy z rożka? Miał być inny?:-)

U nas na wyjście to nie wiem. Zależy od pogody :-p Wezmę w razie "w" polarowy pajcyk albo dresik :tak: Wszystko od razu pakuję do torby bo jak znam D to mógłby zapomnieć albo nie widzieć... :-D Poza tym to mam nadzieję że będzie już ciepło :-p

Do góry