reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
hej!

Ale macie powera :-)
Z tego co widze jest juz nas cztery,ktore maja wizyte 21 marca. Oby dla kazdej z Nas pierwszy Dzien Wiosny okazal sie szczesliwy!!!!

Ulala - gratulacje...super,ze serducho ladnie bije,ale prawie zgubilam twoj wpis w tych wielu komentarzach,wiec prosze Was Babeczki jesli mialyscie wizyte to piszcie w watku wizyt,bo latwiej tam doczytac i pogratulowac :tak:

Elzu - moj klocek wazy 10 kg i powiem Ci szczerze... mozna - nie mozna..ja nosze,bo czasami musze.. i zauwazylam,ze juz nie przejmuje sie ta ciaza tak bardzo,bo to juz druga i nie mam tyle czasu ile mialam nie posiadajac dziecka ;-)
Sunovia - my uzywalismy gondolki do 4 miesiaca,bo Synek tak szybko mi urosl,ze sie nie miescil :-D:-D

Zazdroszcze tym Paniom co koncza prace...ja dopiero zaczelam..:wściekła/y:

Pozdrowienia!

nareszcie w domku..... pieczarki obrane.... Mój S przyjdzie to obiadek zrobi:) Obiecał schabowe koperty zapiekane z żółtym serkiem;) do tego lodowa z papryczką,pomidorkiem,ogórkiem itp:) mniami będzie!:)
Mnie naszło na pieczary więc obrałam, poddusi się je na masełku do obiadku:)

musimy jeszcze potem chałupkę przed wyjazdem ogarnąć,spakować torbę... jutro S. przyjeżdza po mnie do pracy i w drogę do rodziców:) W weekend zapowiadają nawet 20 stopni - może uda się nawet grilla zrobic:)

aż zerknęłam na prognozę i faktycznie, u mnie ma byc 18st. i mąż ma mieć w końcu wolną sobotę, to może też się gdzieś wybierzemy :)

Hej dziewczyny, ja nieśmiało dopisuję się do waszej listy. Póki co testy z bardzo bladymi kreskami (robione we wtorek) i pytanie czy to oznacza ciąże czy nie ;) choć czuję się ciążowo. Piersi bolą od dwóch tygodni brzuch pobolewa no i te blade krechy. Jutro mam zamiar powtórzyć test, bo to będzie ostatni dzień przed teminem @ więc powinien już wyjść. Jeśli się udało (a taką mam nadzieję) to wg moich obliczeń termin będzie w okolicach 24 listopada.

Witaj Czarna Anutko

Sunovia
zazdroszcze tych rolek - okazalo sie , ze ja jestem rolkowo-zdolna-inaczej - i po kilku spotkaniach blliskich z asfaltem i drzewami zrezygnowalam.

Dziewczyny poszlam za wasza rada i zapisalam sie do innego lekarza, zamiast czekac 4 tygodnie. Na jutro tylko oczywiscie teraz sie martwie, ze to za wczesnie i nic nie bedzie widac, bo to 5t0d zaledwie. Ale pobolewa mnie mocno prawy jajnik, wiec wole sprawdzic co sie dzieje.

Dreddka - ja byłam 4t5d i coś tworzacego się w macicy było, do tego dowiedziałam się że owu była z prawego jajnika.... Moim zdaniem warto iść:) nawet jak nic nie będzie jeszcze widać to i tak wydaje mi się że się uspokoisz:)

reklama
Cześć Dziewczyny, szczególnie witam Anutkę i Nikitę :)

Ulala cieszę się, że jest serduszko :))

trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą wizytę, trochę się martwię przeziębieniem, ogólnie czuję się ok., ale dziś cały dzień kichałam i mam trochę nos zapchany, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Co do tematu o L-4, jedne kobiety czują się super i idą na chorobowe tuż przed rozwiązaniem, inne około 6 m-ca, jeszcze inne czują się gorzej i muszą iść wcześnie, przy zagrożeniu tym bardziej. Dotychczas myślałam, że jak będę się czuć dobrze to poszłabym 2-3 m-ce przed (mimo wszystko cały dzień siedzieć przed komputerem nie jest takie super nawet nie będąc w ciąży ;p), ale wiedząc jaki jest mój szef to nie wahałabym się pójść szybciej, podobnie jak sunovia.

Do góry