reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lola super gratuluję:))) ja też się zakręciłam bo miałam dużo pytań i w koncu zapomniałam dokładniej zapytać o zdjęcie, jak to interpretować.

Hehe:)Rowniez gratuluje:) tak to jest tyle pytań a tam sie o wszystkim zapomina. A wyliczył Ci ktory to tydz? Masz jakies zdjęcie i wymiary?
Jak spytałam sie Pani doktor czy brać witaminy dla kobiet w ciazy czy sam kwas foliowy to powiedziała , ze lepiej sam kwas foliowy bo witaminy mogą szkodzić i dopuero po 12 tyg. A tez mam Femibion 800 i chyba skończę go brać

Sylha co u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Lola, Wesoła Kobietka - gratki z udanych wizyt!!! super,że u Was wsio ok :-)
Ciekawe jak tam u Sylhi... witam nowe Mamuśki!

Hehe:)Rowniez gratuluje:) tak to jest tyle pytań a tam sie o wszystkim zapomina. A wyliczył Ci ktory to tydz? Masz jakies zdjęcie i wymiary?
Jak spytałam sie Pani doktor czy brać witaminy dla kobiet w ciazy czy sam kwas foliowy to powiedziała , ze lepiej sam kwas foliowy bo witaminy mogą szkodzić i dopuero po 12 tyg. A tez mam Femibion 800 i chyba skończę go brać

Sylha co u Ciebie ?

No właśnie już sama nie wiem z tym tygodniem hehe bo lekarz pytał o ostatni okres, ja mówię, że dziś 6 tyg od ostatniej a on że no to taka rzeczywiście ciąża 4 tyg. (czyli od zapłodnienia), na zdjęciu usg pisze 6w 1d, czyli wychodziłoby 6 tydz. 1 dzień. A zarodek...hmm Dx=3,7 mm to może być to ? Nie mam u siebie skanera, musiałabym u rodziców zeskanować, może jutro mi się uda bo dziś muszę leżeć pod kocem przez to przeziębienie :-/

beta-HCG23 516mIU/ml

Poza okresem ciąży: 0 - 2,7W okresie ciąży:ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000ciąża 6-7 tydzień: 27300 - 233000

reklama
Do góry