reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sunovia mam tak samo. Leżę a mąż koło mnie biega. Nie lubię być od kogoś zależna, ale co zrobić. Mam nadzieje, ze to minie i będziemy mogły cieszyć sie tymi ciążami jak należy.

Dziewczyny skąd wy macie tyle energii?? A mówią, że w pierwszym trymestrze to sie tylko śpi. Ja jestem tak osłabiona tym lezeniem, ze wyjście do lekarza jest dla mnie katorgą nie mówiąc o gotowaniu, praniu czy sprzątaniu. Objawów mam mało i to mnie trochę martwi, bo w poprzedniej ciąży to miałam wszystko co możliwe. Teraz tylko wzdęcia, wypadają mi okropnie włosy i skóra swędzi jak diabli. Aaa i z tym ssaniem w żołądku to tez jakaś masakra :) zjem i znów jestem glodna

reklama
Hej!

Martwię się :-:)-:)-( :-(ostatnie dwa dni plamię na brązowo i kuje mnie brzuch... boję się,że dzieje się coś z dzidzią :-( na samą myśl chce mi się płakać.... do szpitala nie pojadę,bo tu do 12 tygodnia ciąży nie uznają... ginekolog dostępny najbliżej za 9 dni... jutro idę na pobieranie krwi i może uda wybłagać mi się lekarza ogólnego o Duphaston... kurcze,to chyba z tego przemęczenia :-:)-:)-( mam doła...

Miłego dzionka!

aniolkowa.mama ja mam duzo energii, ale w dzien, po czym wieczorem wracam do domu, zajumuje pozycje na sofie pod kocykiem i tyle mnie widziano. o 22 ziewam straszliwie i padam do lozka - a spie prawie do 8! czyli prawie 10 godzin!

anka26.07 ja sie tak ciesze jak glupia z mdlosci, bo do tej pory wszystko mi przypominalo poprzednia ciaze - zupelnie bezobjawowa, w ktorej w 9 tyg stanelo serduszko,a dowiedzialam sie dopiero w 12. ( i tu nikt najlepszy lekarz nawet by nie pomogl - bo prgoesteron bralam, krwawien, ani boli nie bylo nic, a serduszko bylo ) wiec jak mnie mdli to mysle , ze jest lepiej i dobrze :))) choc na dluzsza mete to moze mi sie przestac podobac :)

Dobra wracam do pracy! Trzymam kciuki mocno za dzisiejsze wizytki!

EDIT: taycia dopiero teraz zobaczylam Twoja wiadomosc. Moze jednak sprobuj szpital - nawet jesli nie dadza ci nic na podtrzymanie - USG pokaze jaka jest sytuacja i bedziesz mogla szukac gdzies duphostonu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny leżeć leżeć i jeszze raz leżeć!!!!

Kurcze 1 trymestr jest najgorszy a póżniej musi być dobrze.Wytrzymajcie!!!
Oby najgorsze myśli były błędnymi.
Qwas, Tycia trzymam kciukasy &&&&&&

Dreddka a jak lekarz Ci wytlumaczyl te zatrzymanie serduszka?
Aniołkowa.mama to wrażenie wiecznego głodu jest męczące:-D:-D oby Ci nie towarzyszyło do końca:-D

reklama
Witam,mam na imię Basia i będę po raz drugi mamą listopadową, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Pierwsza córka urodziła się 26.11.2003, druga 05.05.2006, teraz mam termin na 03.11 - może tym razem chłopczyk będzie,tatuś by się ucieszył :-)

Do góry