reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Bardzo fajne obrazki. My teraz to taką trochę prowizorkę robimy bo zamierzamy się przeprowadzić w ciągu najbliższego roku, może półtora roku i wtedy będziemy meblować pokój Malutkiej. Na razie będzie miała tylko kącik.

reklama
ja tez mam wkładki laktacyjne z lidla . a co jakis naklejek czy obrazków na sciane to tez nad czyms mysle zeby ten kacik malego jakos ładniej wygladał ;) tylko jeszcze nie wiem co wybrac ;/

Katasza mój siostrzeniec miał z takich naklejek bohaterów Kubusia Puchatka:) Ale miałam ubaw jak pokazywał na osiołka i mówił "Aga, Aga":) Aga to 16- letnia siostra mojego szwagra. Strasznie małego męczyła, więc nie bardzo ją lubił:)

W Biedronce często są śliczne naklejki na ścianę :tak: płaskie, takie jakby wypełnione gąbką i z kilku warstw papieru. :-)

Czekam na paczkę od "rodzyneczki" to już ostatnie zakupy :tak:

jeszcze tylko wózek :-) trzeba teściowej przypomnieć że się obiecała... :-D

Paula, kiedy składałaś zamówienie u rodzyneczki? Ja zamawiałam w niedzielę i do tej pory nie dostałam żadnego info o przesyłce, a już zapłaciłam. Podobno ta przesyłka miała być ekspresowa :-)

Własnie byl kurier z wozkiem dla Julka. Jakos udalo mi sie go poskladac:-Dteraz pozostaje upranie wnetrza gondoli i pokrowca na materacyk:tak:wklad spacerowki upiore latem wtedy szybciej gabka mi wyschnie, nie bedzie sie kisic.
Jeszcze tylko musze fotelik zamowic odpowiedni bo mam adaptery w zestawie.

reklama
Do góry