K
Kinga85
Gość
Beatka śliczne zdjecia dzieciaczków! a córunia jaka cudna
Dobrej nocy życzę Wam
Dobrej nocy życzę Wam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

przeciagnelam troche celowo a najchetniej to jeszcze bym to odwlekla. No nic trzeba to przezyc ,ciekawe ile wazy moja mala?
, mierzenie tempki bardzo ułatwia określenie dnia owulacji. Co do przesunięć to ja przez kilka miesięcy owulkę miałam w 12-14 dc a w szczęśliwym cyklu nagle przesunęła się na 18 dc. Zmiana diety czy suplementy mogą spowodować zawirowania w długości cyklu.
, obserwuj się dalej, bo bardzo możliwe, że to nie jest stracony cykl!!!
i niech Ci gin ładnie wszystko pokaże, aczkolwiek na pewno jeszcze nie potwierdzi ani nie zaprzeczy, bo jest za wcześnie...