reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamakubulki >a no jest ;-)
Mama kobieto nigdzie mi się nie szykuj,jakby nie ty nie zapychałam bym sie super pyszna owsianką ;-) jestes super babka ........:tak:

reklama
Tasha swietnie Cie rozumiem , tez mam miedzy 1 a 2 drugim synem 15 lat róznicy, i po pierwszym porodzie tez powiedziałm, ze nigdy wiecej dzieci, ale jednak sie zdecydowałam. pierwszy syn wazył 4 kg ledwo go urodziłam szyli mnie ponad pół godziny i na "żywca" bo zapomnieli znieczulic, masakra, babki po cc duzo szybciej sie odemnie zbierały. Jak szłam rodzic 2 syna to sie panicznie bałam i miałam miec znieczulenie ale nie było dobrego anastezjologa i dostawałam znieczulenie dozylne tez działało, poród miałam taki sobie ale prównujac do 1 to rewelacja tylko 2 szwy i do tego ze znieczuleniem a teraz jak rodziłam Alana miałam znieczulenie i nigdy bym juz bez znieczulenia do porodu nie poszła, ukłucie w kręgosłup nic nie boli i rodziłam na klęczaco według mnie tez duzo lepiej i szybciej, zero szycia mimo że ważył 3650. Tak, ze nie masz sie co bac i jak tylko mozesz to zdecyduj sie na poród sn. Matko jak sie rozpisałam.

Mama - dzięki, trochę mnie wystraszyłaś... sprawa cc do przemyślenia i to głębokiego!!!
Samana - spróbuję Ci podpowiedzieć jak wstawić suwaczek, mi też pomogły dziewczyny; więc po prawej stronie na górze strony masz w zielonej ramce dla ciebie suwaczki, trzeba kliknąć na suwaczki, otworzy się strona z suwaczkami, wybierasz suwaczek, potem wskazówkę i wpisujesz dane, w okienku, które pojawi się po wyborze suwaczka zaznacz link wybranego suwaczka i kopiuj, potem wchodzisz w moje ustawienia, mój profil, po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę, klikasz w edytuj sygnaturę, pojawi się miejsce, w które wklejasz link suwaczka i klikasz w znaczek z drzewkiem insert image, który znajduje się w 2 linijce, jest to 3 znaczek, następnie klikasz na ok i zapisz sygnaturę...
wydaje się skomplikowane, ale takie nie jest, powodzenia:tak:

Pirania cześć kochana i ...dziękuję ..
szlag!!!!! co Ty piszesz-do Gal też @ przylazła???:-(

Gal kurka siwa :wściekła/y::wściekła/y:czy ta małpa sie od nas odczepi no!!
tulę Cię słonko kochane..
brak słów-wiec nie piszę,że może następny cykl ,że trzymaj się ...
napiszę ,że rozumiem co czujesz i paczę z Tobą:-(

Pirania ginka powoedziała,żeby ten cykl zrobić bez zastrzyku...ale jak będę na usg po przyjeździe z gór - bo akurat tak wyjdzie ,że w górach będe łykać Clo:sorry:więc też nie da się wyluzować:)crazy:)
..we wtorek kończe brać a w środę wracamy ,ale ginka ma wolne..wiec moge iść dopiero w nastepną środę i ewentualnie tylko sprawdzi czy pękł pęchol..
bo jesli nie to na następny cykl chce dac pregnyl..

reklama
Czarodziejka a u Ciebie co?tak milczysz dzisiaj..

A Witaj Malenka:)
U mnie wszystko Gra...ale dzien jakis taki leniwy...senny.
Cisnienie chba niskie bo ja chodze zakrecona ze ho ho..
Wyszlam dzis z maksiem na dwor ale tak mi sie nic nie chcialo, do niczego nie mialam werwy..
Tyle dobrego ze nadrobilam zaleglosci w prasowaniu.

Mama- dobrze ze jestes!!!!
Andziak...a smec o plci...ja 3 lata temu tez smecilam:)))))

Ide wsadzac Maksia do wanny..

Do góry