reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak ile twoj najsatrszy syn ma lat?
moja siostra miala 11 jak ja sie urodzilam i to byla druga siostra i nie byla zawiedziona ani nic ;/
tylko sie cieszyla pomagala mama mowi ze wtedy to sbie odpoczela bo duzo renata przy mnie pomagala :) napewno bedzie tak samo jak sie im kolejny brat urodzi :)

reklama
czekam na wiesci od Pirany ??????? ach.....

andziak mój też miał 9lat jak młody sie urodził i tez reakcja była zła bo był nastawiony na siostrę przez teściową
(tesciowa ma szał na dziewczynki) ale wystarczyła jedna rozmowa i widok naszej akceptacji i radości ,ze to brat i było po sprawie.

Reakcja dzieic nie jest sama od siebie tzn.jeśli chodiz o takie sprawy...zazdrosć owszme zrozumiałe ale foch na płec?tu juz niezrozumiałe...pisze tutaj o dzieciach bo dla nich to nie powinno byc ważne jak dla nas a po prostu ze bedzie dzieciątko w domu...

Pamiętajmy ze dzieic widzą wszystko nawte jak sie chcemy ukryć z jakims problemem one i tak to wychwytają i myśle ANIDZIAK że u was to zauważyli(że dziewczynki pragniecie)i dlatego teraz taka reakcja...

Ja też mam dwie siostry a w życiu od mamy nie usłysząłam zeby jakieś tutaj były fochy na temat płci a jedynie najstarsza siostra była zazdrosna ze się urodziła nasza średnia siostra bo ejdnak sama byłą na początku a tu nagle "konkurencja"...

No juz nie mówiac o mnie ze ja sie w życiu nie pytałąm czemu nie mam brata a same siostry...po prostu mam siostry i tyle żadnych pytań nie miałam potrzeby kierować do rodziców...

moj maz ma dwoch braci i mowi nigdy by siostry nie chcial <LOL>to moze zalezy od dziecka :) on mowi zawsze wszedzie razem jezdzili a dziewczyna by im popsula bo musieli by ja pilnowac:-Dteraz mowi ze bedzie musial nadie pilnowac a jak jakis facet do niej sie zblizy to mu jaja przy ziemi utnie :-D

zazdrosć owszme zrozumiałe ale foch na płec?tu juz niezrozumiałe...pisze tutaj o dzieciach bo dla nich to nie powinno byc ważne jak dla nas a po prostu ze bedzie dzieciątko w domu...

tak was czytam i zgadzam się z patrysią... w pewnych sprawach DZIECI I RYBY GŁOSU NIE MAJĄ :no: i koniec... bedzie dzidzia i trzeba sie cieszyć!

Niby tak ryby i dzieci głosu nie mają ale jak już pyta się o ich uczuci i o to co myślą to mają prawo myśleć i czuć inaczej niż my i nasza w tym rola żeby sobie poradziły w sytuacjach kiedy nasze pragnienia się nie spełniają ;-)

Mama tempka ładnie w górze się trzyma !!! &&&&&&&&& ;)

Marzycielko ale fajna z was rodzinka :D pozytywna z Ciebie osóbka i atrakcyjna:cool2:
mężulo ciacho :cool2: chłopaki rozbrajające:tak:
Cieszę się że i Ciebie zakręcone wykresy podniosły na duchu :) doczekamy się swoich brzuszków :)
doczytałam że gorzej sie czujesz :( zdrówka!! a tempka może zaburzona...a może nie ;p
Natusia a wy jakieś podejście do bejbika w tym cyklu robiliście czy nic a nic?
Ale fajną datę na urodzenie się wybrał synek :)
Ewcik Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting to ta stronka, tylko trzeba się zarejestrować żeby móc podglądać wykresy ;)
tulę słońce..mam nadzieję że dziś lepiej u ciebie
Kasia nieustannie &&&&& za wyniki :)
Misia zwijam trochę słonka ;) dzięki ;)
i byle do soboty, niech @ się nie pojawia!!!!
Patrysia KCIUKI WIELKIE trzymam za jutro :)
Marcelek niech dalej sobie wzorowo i zdrowo rośnie :)
Merylin kiedy masz kolejną wizytę i usg?
Andziak chłopaki przekonają się do braciszka, zobaczysz ;) tylko cały czas z mężem nakręcajcie ich pozytywnie ;) Krok po kroczku najmłodszy w rodzinie skradnie wasze serca, jestem dobrej myśli
Kinga proszę odczytaj pw pliiiiisssssss bo ciacha nie zrobię :(
a ja nie mówię że nie wierzę..bo może będzie niespodzianka ;)
ale nie da się ukryć że wykres zakręcony, dwa podejście do owulki i w końcu nie wiem czy była czy nie ...ale seksiliśmy się więc jak się maluch ma pojawić to się pojawi, a jak nie...to kolejny cykl nas czeka ;)
tempkę pomierzę w przyszłym tygodniu jak będę kończyć hormony ;)
Czarodziejka
mam nadzieje że ta pogoda i do nas dotrze ;) i kawki kawki bym chciała :sorry2:
Kosmo a może zaskoczy cię w najmniej spodziewanym momencie i szybko akcja się potoczy ...oj tego życze !! ;)

Mama kciuki zaciśnięte !!!!!

z samego rana codziennie wchodzę na Twój wykresik, wygląda na implantacyjny spadek, ale poczekajmy :) :) :)

kosmo dzisiuś wyjdzie wtedy kiedy będzie chciał, cuda wymyślałam i nic, co do gazu rozweselającego - dostałam teraz z Zuzą, na początku może pomagał , ale kręciło się po nim w głowie, przy mocnych skurczach, powiedziałam żeby tą rurkę wsadziły sobie w dupę ;) i tyle z gazu, a czemu nazwa rozweselający nie wiem :-D

pirania powodzenia i czekamy :)

Zuza dostała dziś lekki katar :( oby szybko przeszedł i moja kluska mlaska i ciamka jak cokolwiek jemy i wyrywa się do próbowania, mimo że butli i smoka dalej nie chce:-)

POZDRAWIAM wszystkie forumowe mamusie

reklama
misia oczywiście ze dzieci mają prawo czuć i myśleć:) ale ja uważam że to jaka bedzie płeć dziecka nie jest powodem do dyskusji. Niektóre kobiety nie mogą wogóle mieć dzieci..... albo tak jak JA marzą chociaż o tym jeszcze drugim i nie mogą.... dlatego dyskusja na temat płci (jaki to problem teraz w rodzinie bo nie chłopiec bo nie dziewczyna) to mnie porusza przyznam. MAM prawo:) to jest forum. A jeszcze mieszające się w to dzieci...to już wogóle... w tej kwesti akurat nie mają nic do powiedzenia. Bo co zrobisz jak bedzie się z tobą kłóciło że chce siostre to zrobisz wrecz wszystko aby była da siatra dla niego? brzuch to nie sklep w którym można przebierać i wybrać produkt. To jest cud. Miał być chłopak jest chłopak! miała być dziewczyna jest dziewczynka. I jezeli dziecko ma już z tym problem to nalezy mu wytłumaczyć i albo się z tym pogodzi albo nie. co to za fochy.... ech...

truskawka wybacz ja tu zabiegana i nie zauważyłam... zaraz odpisze! :)

Do góry