reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria nie strasz nas :szok: ja mialam takie bole okresowe zapowiadajace porod. moze wybierz sie do lekarza, lepiej sprawdzic niz sie stresowac :tak:

a mi zachwile chyba glowe rozsadzi :wściekła/y: tak mnie boli, chyba @ sie zbliza.

reklama
Jakie odstępy pomiędzy starankami są chłopczykowe a jakie dziewczynkowe? Bo nie pamiętam dokładnie...

Daria lepiej sprawdź co się dzieje, masz szansę na ktg?

wzielam no spa i troszke mija ale nie calkiem .. maz wzial nadie przyjedzie wieczorem zebym polezala jak mi do jutra nie minie to pojade do mojej lekarki to oni mi zrobia ktg bo od ostatniej wizyty mowila ze bede miala teraz co wizyte ktg..
najgorsze ze nie moge nic zjesc bo zaraz do ubikacji lece;/

martika a co stosowalas na chlopca bo odstep masz bardziej dziewczynkowy:)

Dziewczyny martwi mnie moje ph bo teraz zrobiłam sobie test paskiem i mam ok 5 jak nie wyżej, miałam dzisiaj jeszcze plamienie ale zrobiłam test z czystego śluzu...może to przez te globulki clotrimazolum??Co myślicie?

Przepraszam kochane, że nie piszę (nie mam nawet jak Was poczytać) ale sytuacja mnie na razie przerasta, mała odłożona nie chce już spać, wybudza się i płacze (spałaby tylko przy piersi albo na rękach), Krzysiu nieludzko zazdrosny i właśnie zaczęło mi się robić zapalenie piersi, pojawił się już silny ból (przy karmieniu łzy z bólu lecą), rumień a temperatura rośnie, przy ostatnim zapaleniu urosła do 39,5 ..trafiły mi się najgorsze warianty tej nowej sytuacji i na płacz mi się zbiera :-(

pirania koniecznie zimny okład, częste przystawianie, Nurofen /p/zapalny, p/bólowy/, p/ goraczkowy/... do tego okłady z zimnych liści białej kapusty, lekko naklutych widelcem, zeby sok puściły.. kochana, oby było tylko lepiej!!!! musicie się ogarnąć i poukładać życie na nowo i na pewno jakoś się unormuje sytuacja..

Ostatnia edycja:
Piranha ściskam Cię mocno i wszystko się ułoży tylko potrzeba czasu....Pamiętam jak ja wróciłam ze szpitala pierwsze dni nie były dla mnie łatwe...

Przepraszam kochane, że nie piszę (nie mam nawet jak Was poczytać) ale sytuacja mnie na razie przerasta, mała odłożona nie chce już spać, wybudza się i płacze (spałaby tylko przy piersi albo na rękach), Krzysiu nieludzko zazdrosny i właśnie zaczęło mi się robić zapalenie piersi, pojawił się już silny ból (przy karmieniu łzy z bólu lecą), rumień a temperatura rośnie, przy ostatnim zapaleniu urosła do 39,5 ..trafiły mi się najgorsze warianty tej nowej sytuacji i na płacz mi się zbiera :-(

Pirahna mialam to samo z piersiami bol niesamowity do tego krew mi leciala guzy pod pachami ale oklady z tłuczonej kapusty daly mi ulgę (z lodowki kapusta )

PIRANHA oj współczuje:(tak jak EWA pisze zrób!
DARIA ty tu nie strasz porodem:0 niech synus posiedzi!ty leżakowanie wprowadź oszczędzaj sie jak tylko możesz!

reklama
Noemi ja nie biorę lutki od soboty...
wiec to nie od tego ta tempka.

Pirania opanowania sytuacji życzę!
kapusta tak jak piszą dziewczyny...
ja nie miałam zapalenia piersi ,ale jak miałam nawał pokarmu te pierwsze dni to ulgę przynosił mi ciepły prysznic na piersi-lałam wodę a z (.) leciał nadmiar mleka i nie były już tak masakrycznie nabrzmiałe..

Do góry