reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama u mnie tak jest.... jak padl mi automat, to w odleglosci kilku dni zelazko, czajnik... no ale zlosliwosc rzeczy martwych. Trzymam kciuki aby bylo dobrze,
Daria ja wezme sobie troszke sloneczka
Lena witaj, 3mam &&&& za coreczke

reklama
Lenka -nie wolno podczytywać :-D trza pisać z nami ;))
rozkładaj kocyk ,napisz coś o sobie i powodzenia w staraniach ...

Kasia bo teraz tak robią te sprzęty ,że rok pochodzą i jak skończy się gwarancja to i sprzęt pada !! a nam skacze prolaktyna z nerwów!

Galu ???????????????????????????????????????

Pirania jak nocka ?? jak (.)(.) ??

Kasia dziekuje za kciuki;-)

A powiedzcie mi czy zajscie w ciaze 3 dni przed owu jest mozliwe?
Niektorzy twierdza, ze plemniczki tak dlugo nie przezyja inni, ze tak:baffled:
jak z Tomkiem bylo to nie wiem, bo przytulanki byly codziennie.

Mama mi tak glupio bylo sie wbic w temat:D cos o mnie? Jestem mloda mama i mam prawie 3 letniego synka. Najslodszego lobuza na swiecie :D mieszkam razem z mezem w Norwegi, a na codzien pracuje w restauracji.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, trochę mnie nie było ale moje smerfy jutro jadą nad morze na 2 tyg więc ja piorę, prasuje, a potem znowu piorę i znowu prasuje. A dla rozrywki wpadam do pracy. Do tego ten upał- jest bosko!

Mama a jednak przylazła ta wstrętna niechciana franca, szkoda. Oczywiście, że uszanujemy Twoje warunki- żadnych pytań o staranka, tylko nam nie znikaj. Avatarek fajny, ale ja wolałam Ciebie:-)

Tasha za mną też chodzi piwko i nie tylko, właściwie chodzi za mną cały sklep monopolowy:-) ale coz począć, od czasu do czasu skusze się na parę łyków zimnego piwa albo mały kieliszek wina. Większe ilości muszą poczekać. Już tak dużo nam kochana nie zostaną. Ty masz chyba dzisiaj wizytę, jak dobrze pamiętam? Daj znać jak wrócisz.

Ewcik
, dużo zdrówka dla synka życzę

Kinga, moja koleżanka po 5 latach starań o 2 dziecko (miała już synka), też to miała. Pół roku póżniej zaszła w ciążę, nie udało się więc od razu po ale udało się. Urodziła córeczkę:-) czego i Tobie życzę

Czarodziejko, Andziak, Merylin- gdzie jesteście?!?

Gal, chociaż słówko napisz

Piranho, mam nadzieję, że powoli sie docieracie wszyscy w domku, daj znać co u Was i jak Krzyś. I z całego serca polecam te leżaczko- hustawki. Ja miałam przy chłopakach i teraz też na pewno zakupię. I tu pytanie do dziewczyn, czy miała którać ten leżaczek z firmy bright starts? Bo ja nic od nich wcześniej nie kupowałam, ale bardzo mi sie podobają i teraz chciałabym nabyć

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia

WITAM:)

Pogoda do bani...

MAMA ja mam tylko dywanik w ulice u smerfó aby siedząć mieli cieplej jak i goólnie im się fajnie bawiło a tak dylko deski i sobie chwalę :)w ruch tylko miotła raz dwa i wsio oki:)
KOCIATKA kształt brzuszka to sprawa indywidualna która nie ma nic do płci :)ba mi to nawet babcie wrózyli dziewuszke jak i mama bo włąśnie okrągły i duży to na dziewczynkę a spiczasty i mały na chłopca hehe ale tak tak jest Marcelek :)))
KOSMO oj jak ci współczuje wiem co to jest wyczekiwać tego porodu...z Domisiem to miałąm wywoływany na początku 42 tc :0 ten to mi sie zasiedizał :p
KINGA kciuki &&&
DARIA bez bo wygodniej...jeszcze tu wkładki i bynajmniej nie było tak ciasno...

Cycunie no ja z natury też małe mam a w ciaży i podczas karmienia to eleganckie ze aż M oczka dostaje i się nimi cieszy jak dziecko z lizaka :D

A tak mam super humor ale niestety nie ma większych miminków żeby to pokazać i pozarażać tych którym to potrzebne więc dałam największy jaki znalazłam

reklama
Patrysia ja tez nie mam dywanów tylko panele ,ale te kłaki .......machasz szczotką a wszystkie wzbijają się w górę:dry:
no nic- byle do wieczora !

Patrysiak cześć kochana ;))
:-D:-D mówisz ,że monopolowy za Tobą chodzi hahahahaaa no tak to jest-chce się to czego nie można ..
no zmieniłam avatarka bo tak jakoś mnie najszło :)

Lenka i jak Ci się żyje w tej Norwegii z ich klimatem ??
powodzenia w zaplanowaniu córy!
ja zaszłam w ciążę w 2010 roku gdzie działania były w 7 i 9 d.c. -owu w 12 potwierdzona usg ,ale tego też dnia przyjechała siostra na kilka dni i działań wiecej nie było i zaszłam ...ale w 7t.c. poroniłam..także jest możliwe .

Truskaffka nie uważasz ,że powinnaś się zgłosić do tablicy ????????:-D

Misia co piłaś od rana :)))?

Do góry