citrus
Fanka BB :)
Mamolinka, mam na ten temat radykalne zdanie.
Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś olewa fakt, że uprawiając seks, może zajść w ciążę, to niech się nie dziwi, jeśli wpadnie. Jeśli ktoś nie chce mieć dziecka, to niech się zabezpiecza. Jeśli wpadnie, to niech się nie dziwi i nie obwinia o to całego świata.
Zapominajka, dlatego właśnie wspominałam, że przeszliśmy z W. wiele przykrych zdarzeń i to nasz związek bardzo wzmocniło.
Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś olewa fakt, że uprawiając seks, może zajść w ciążę, to niech się nie dziwi, jeśli wpadnie. Jeśli ktoś nie chce mieć dziecka, to niech się zabezpiecza. Jeśli wpadnie, to niech się nie dziwi i nie obwinia o to całego świata.
Zapominajka, dlatego właśnie wspominałam, że przeszliśmy z W. wiele przykrych zdarzeń i to nasz związek bardzo wzmocniło.
Ostatnia edycja:

Ale dobrze,że twój ukochany znalazł sobie kobietę taką jak ty ;-) Przykre tylko,że dzieci musiały czuć się...no nawet chyba nie znajduję słowa,jak się musiały czuć.
haha no to super..
Aż zaniemówiłam wtedy...spokojnie tej kobiecie wyjaśniłam,że rzadko kiedy mam możliwość kupienia testu ciążowego,bo moje godziny pracy często są od rana do późnej nocy (uroki knajpy...
)...No więc łaskawie zgodziła się Jej Wysokość mi pobrać tą krew,a jak mi się wkłuwała w żyłę,to chyba złośliwie,bo nie przypominam sobie,żeby kiedykolwiek mnie to bardziej bolało...
Pewnie nawet do końca początkowych napisów nie dotrwam.
ale juz sobie poszła bez ingerencji lekami lub środkami zastępczymi, więc OK.