reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
MARTA gdyby to bylo parę kilo, to bym nie miala depresji. Poza tym wiem, ze cud mam w sobie. Ale cięzko jest i tak. Dzis ogladałam ciuchy i tylko je dotykałam, i odkladałam, nie moge ich kupic, bo i po co, w moj rozm nie wejde a w tym nie zamierzam długo pozostac :-(. A poza tym miałam okropny sen, śniła mi sie dziewczynka bez nogi. Chyba schizuje przed usg:eek::-:)baffled:

Witajcie dziewczyny!

Tak cieszyłam się z weekendu a on tak szybko minął że płakać mi się chce :-(Sobota zabiegana na maksa.Grill udany.Zdążyłam ze wszystkim do ostatniej minuty.Szaszłyki i sałatka wyszły rewelacyjnie,niesty nie zdążyłam zrobić zdjęć bo w osttaniej minucie poszłam się szykować a goście stali już pod drzwiami.Następnym razem zrobię.
Niedzielę spędziliśmy na dworze,pogoda cudna,chyba ostatnie dni lata.Tyle u mnie...

dotka Ja ten sos kupuje w indyjskim sklepie :tak:
amalfi a precz z tymi snami...spokojnie taka natura ciąży a po ciąży zgubisz,zastosujesz odpowiednią dietę i będzie ok.Tego się nie uniknie...
Emalia a jak u Ciebie?
Kwiatuszku,Koralikowa pozdrawiam :)

Aga szkoda ze nie zdazylas uwiecznich swoich kulinarnych inspriacji ;)
Amalfi kontorlujesz wage? ile przytylas? bo mi w tym 5 miesiacu podskoczylo mam juz 4,5 na +

Dzień dobry!
Witam was z kubkiem gorącej kawy:)

dotka następnym razem zrobię zdjęcie bo sama nie wierzyłam że wszystko wyszło super :-D
Przez całą ciążę przytyłaś 4,5 kg ?

amalfi przyszły moje bransoletki :tak:Jak przyjdę ze szkoły to wkleję zdjęcia.

...a u mnie pojawił się nowy urlopowy zimowy suwaczek :happy2:
Miłego poniedziałku dziewczyny!

reklama
Aga od poczatku do teraz, a teraz polmetek jest. wiec drugie tyle jeszcze dojdzie albo i wiecej, czekam na foty bransoletki, ja odliczam do grudnia bo wtedy ide na zwolnienie juz ;) tez se taki stworze :)

Ostatnia edycja:
Do góry