Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Scarletka/Patris czy kiedyś robiłyście zakupy w alma24? Jestem ciekawa opinii,ponieważ przymierzam się do tego rodzaju zakupów,ale nie wiem,czy wszystko jest tak jak opisane na ich stronie
robiłam tam zakupówja nigdy niestety nierobiłam tam zakupów
oczywiście reszta nocki to spanko z nami. Zganiam to na zbyt wysoką temperaturę w pokoju. W dzień śpi od godziny do 2,5.
W ciągu dnia ma drzemkę ok. 2 godzin. Na drzemkę zostawiam ją samą w pokoju i zasypia sama. Wieczorami do tej pory było tak, że szłam z dziewczynkami do pokoju, czytałam im, potem gasiłam światło, Hania mówiła paciorek, ja spiewałam kołysankę, mówiłam dobranoc i zostawałam z nimi w pokoju na dodatkowym materacu aż zasnęły. Trwało to różnie w najlepszym razie ok. 20 minut a czasami i Zosią z godzinę zmarudziła. Ja wielokrotnie sama z nimi tam zasypiałam. A że w lutym będziemy witać Jasia to przyszedł czas na zmianę w wieczornym zasypianiu, bo nie dam rady potem sama z trójką. I po kołysance wychodzę z pokoju, i idę do swojej sypialni na przeciw ich pokoju.Pierwszy dzień było super, zasnęły bez marudzenia, ucieszyłam się że gładko idzie. Ale dwa kolejne dni to masakra. Zosia od razu zaczyna wrzeszczeć jak wychodzę, czekam jakiś czas, przychodzę na chwilę, żeby się uspokoiła, ale przy moim wyjściu znowu ryk. Trwa to około 25-30 minut. Mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai, tym bardziej, że po południu też zostaje sama i nie ma z tym problemu. Eh nie wiem co zrobić, żeby to bardziej bezboleśnie przebiegało.
nie ma mowy też o przykrywaniu kołderką - zawsze się rozkopie...