reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

spoko, przemyśle sprawe
zobacze jeszcze dokłądnie u nas jaka jest cena
bo moze wyjść tak ze z przesyłką wyjdzie na to jakbym tu kupiła :p :D

a skąd masz taką karte ? dostaje sie za zakupy w mothercare ?? :)) u nas nie słyszałam o czymś takim ;O

W razie czego maz bedzie w styczniu to ogarnia mi paczki i allegro, wiec nie ma problemu. Bede zerkac, bo czasami takie komplety maja bardzo tanio np. za 5e.
Tutaj dla kazdego jest karta stalego klienta 5%znizki na wszystko i cos tam jeszcze...W Pl tez powinno byc, w koncu to ta sama firma-zapytaj:)

Mi sie strasznie podobaja komplety z myszka miki albo minnie, ale kurde nie wiem co w brzuchu mi siedzi i ciezko kupic...A takie sliczne :-)

Załączniki

• minnie.jpg
    minnie.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 41
  • butki.jpg
    butki.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczyny przejrzałam właśnie ciuszki po Filipie i jestem trochę załamana:baffled: wyprawki ciuszkowej praktycznie nie mam:szok:

Mam za to dużo śpiochów+bluzeczki, pajaców roz. 56 i 62 a reszta to pojedyncze sztuki rzeczy parę półśpiochów bawełnianych i welurowych, 4 bodziaki z długim rękawem. Komplety śpiochy+bluzeczki sprzedam na allegro, pajace też i rzeczy welurowe i polarowe. Zostawię sobie parę śpiochów i pajaców bo wiadomo mogą się przydać. Ale co dalej:confused:

Trzeba robić od nowa wyprawkę
:laugh2::-p:sorry2:
Dziewczyny- mamy wiosenne powiecie co się przydaje:confused:

body z krótkim rękawem, remparsy na pewno, co jeszcze:confused:

Ja takze nie jestem za przegrzaniem tym bardziej moj synek to grudniaczek i bardzo uwazalam:)

Wiecie co bylam ostatnio w C&A i H&M (czyt.szukam młodemu ciuszek na roczek i Święta) i poprostu sie zdolowalam ...3/4 rzeczy to typowo dla dziewczynek kolorowe ,pastelowe az milo popatrzec weszłam na dział chłopiecy istna masakra kolory szare,przytłaczajce ciuchow duzo ale wszystko to samo:confused2:zero zywych kolorów ...nic nie bylo ...moze sie przejade do zary..zalamalam sie:((((((((((

noo ja jakbym miala dziewczynke to mialabym problem, bo nie trawie tych wszystkich rozow, zwlaszcza pastelowych :-p a jak dla mnie tak wyglada 90% dziewczecych ciuszkow...
z chlopcami jak dla mnie duzo lepiej, bo lubie wlasnie szarosci, beze, granat czy nawet zwykly niebieski.
mega kolorowe bodziaki kupilam w Smyku ;) aczkolwiek tez szalu z wyborem takich bardziej kolorowych rzeczy nie bylo

przede mna zakupy w Next i Marks & Spencer, bo mi kolezanka z Irlandii ma przywiesc zeby za przesylke nie placic :-) tam tez jakiegos szalu kolorystycznego nie ma, ale sporo chlopiecych rzeczy mi sie ]podoba, wiec jak dla mnie ufff. z dziewczynka na prawde mialabym wiekszy problem :baffled:

Ostatnia edycja:
a ja zdecydowanie nienawidze niebieskiego koloru ;/ jak dla mnie na dziale chłopięcym są zawsze te same ohydne niebieskie ubranka :baffled:
a dla dziewczynek jest o wiele większy wybór, bo sukienek itp jest pełno, dla chłopca tgakiego wyobru nie ma.. jak mam coś kupić na prezent to nigdy nie ma w czym wybrać

a moja Maja ma pełno różowych ubrać bo wygląda w nich slicznie :D ale tak samo duzo ma fioletowych i zielonych, sam róż jest za cukierkowaty

jeśli chodzi o ciuszki to moja mała miała dużo różu, ja była malutka później mi obrzydł... kupowaliśmy beże, fiolety, granatowe, czerwone...teraz sama mówi czy coś jej się podoba czy nie, więc mamy problem z głowy!
Ja np polecam takie dresiki welurowe na wiosneDSCN1406.jpg taki miałam dla Mai

reklama
a jak to jest z pajacami welurowymi?? bo slyszalam niepochlebne opinie, ze do domu to nie za bardzo, bo sie dziecko w tym zapoci :confused: prawda to? :-) bo mi sie pare welurowych podoba i tak zastanawiam sie czy jest sens takie kupowac...:confused:

Do góry