Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A ja się martwię- moja Madzia się nie rusza :-(
dobra gaduły, ja spadam do gina, wcześniej jeszcze chcę spodnie ciążowe kupić ale łazić po sklepach nie zamierzam bo mi nie wolno...
no to się muszę wtrącić, bo ja przeżyłam 20 lat w Nowej Hucie, brałam udział w wielu akcjach promocyjnych dzielnicy, działałam też przy rozwoju Łaźni Nowej, inicjatywy odbusowy Świtu, wspierania młodych artystów z Nowej Huty, NHP (Nowa Huta Project, obecnie Unicut -Produkcja Nowohucka) i broniłam licencjata w temacie 'Przemiana społeczeństwa w okresie realnego socjalizmu na przykładzie Nowej Huty' więc bardzo chętnie podebatuje na temat dlaczego NH jest taka zła i obskurna skoro już jestem tym 'Hutasem' jakto mnie nazwałas![]()
Będzie bójka!![]()
mój maluch też nie.... ponoć jeszcze jest na to czas....
kciuki za udaną wizytę!!! &&&
kaja - dokładnie,
wieczorkiem aż miło zapalića listwa ledowa jak się odbijała w kafaelka to siedząc na kanapie czulo się jak po gałach daje....
Framama - mój S już wie że mu zyć nie dam jak coś co zakupimy nie zawiśnie albo nie zostanie zontowane max w przeciągu tygodnia![]()