Dobra wez zejdz ze mnie bo mi duszno

sama zaczelas wytluszczac moj nick, moglas go wcale w swoim poscie nie uzywac i bylo by git. Bo juz wiele razy pisalam, ze jak cos komus nie pasi, to moze zrobic ignora i bedzie miodzio. To na co jeszcze czekasz? czy ja sie dziwie ze ludzie mnie nie trawia?

a kiedy i gdzie niby sie dziwilam?

bo nie pamietam hahahaha wez prosze, bo nie moge ze smiechu. Troche Cie chyba teraz ponioslo, bo jesli chodzi o to czy Ty mnie trawisz czy nie, to ja mam to w najglebszym powazaniu i nie bede sie nikomu przymilac czy lizac tylka tylko po to, zebys mnie krolowo zaakceptowala. Moge to samo napisac o Tobie, ze Cie pare osob nie trawi, no i co? Ruszylo Cie?
Ja sie do Ciebie nie skierowalam w moim pierwszym poscie, tylko napisalam co mysle na temat chodzikow i skoczkow, a skad ja moglam wiedziec ze Ty tego uzywasz??? to Ty zaraz wyskoczylas z zarzutami i wyrzutami do mnie, ze wedlug mnie rodzice kupujacy takie rzeczy sa wyrodnymi rodzicami!! chyba cos Ci sie pomylilo!! i przestan sobie dopowiadac rozne rzeczy, bo wlasnie tak to pozniej wyglada.
Jeszcze raz powtorze, ze nie kierowalam do Ciebie pierwszego postu, ani do nikogo innego, wyrazilam tylko to co mysle o zabawkach, ktore pomagaja w nauce chodzenia, no ale uderz w stol a nozyce sie odezwa.