reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
dziś wybywam na wieczór panieński mojej siostry- wesele za 2 tygodnie
yes2.gif
już nie mogę się doczekać. Dla dzieci opieka jest więc w końcu sie pobawimy!! jak przyjemnie się biega w wiosennej atmosferze! jeszcze chwila i wyciągne krótki rękaw
yes2.gif
przyszły weekend urodzinowo

Ala we wtorek ma usg głowy.. dopiero teraz .. całe szczęscie ciemię nie zarosło. Boje sie jak cholera.. mam wrażenie , że odkryją coś strasznego. Kilku lekarzy małą już oglądało i niby jest wszystko ok.. rehabilitacja przynosi mizerne efekty... niby już 2 razy usiadła , ale coś we mnie mówi , że dobrze nie jest..

reklama
Czesc kobietki. U nas powoli do przodu. Dostalismy meble do sypialni i szafe do Julci pokoju, dzisiaj tez polozyli tam wykladzine. Mnie juz jest coraz ciezej, sciaga mnie do przodu, nie wiem jak tu sie klasc zeby bylo wygodnie :sorry2:

martolinka moze faktycznie warto sprawdzic jak bedzie u innego rehabilitanta. Pisz jak tam po wieczorze panienskim. To Ci sie impreza szykuje :-)

Sowinka tez bym byla nieziemsko dumna z takiego dziecka :tak: Super, ze Bartus tak sobie poradzil, dzielny chlopak ;-)

Lelek u nas dzis swietna pogoda, nareszcie chyba odpowiednia pora roku dotarla do nas :-D Schowalam zimowe buty i mam nadzieje, ze juz w tym sezonie ich nie wyciagne ;-)

trina jak tam u Was?

Anastazja ach, z tymi zamowieniami... Tez ostatnio mialm przeboj, bo chcialam zamowic troche mebli przez Otto i splacic w ratach. W serwisie powiedzieli, ze nie ma problemu. Zamowilam online, a za chwile dostalam meila, ze mam zaplacic w ciagu 14 dni 340 euro i dopiero moga mi przyjac zamowienie. Dla mnie to jasne, ze skoro chcialam zaplacic za to w ratach, to znaczy ze nie chce zaplacic zadnej wyzszej kwoty jednorazowo. I wez tu czlowieku badz madry. Ach...

Ostatnia edycja:
No tak a tu cisza!! wiosna Was wywiała?

Po wieczorze panieńskim byłam zachwycona. Zero dzieci , facetów , obowiązków;-)już zapomniałam jak sie to robi. W piątek kolej na M;-) dzieciaczki trochę chorowały- wirus dopadł oboje. Całe szczęście już lepiej.
Po USG głowy mam dobre wieści :) - wszystko ok :) uff
jak spedzacie te wiosenne dni?

Hejka :-) Tez wlasnie patrze, ze malo kto nas tu odwiedza... Z wiosny pewnie wszystkie korzystaja :-)

martolinka super, ze tak fajnie bylo na wieczorze panienskim :-) U nas w weekend bylo przewozenie mebli i W. malowal sypialnie u tesciowej. Ja, korzystajac z pieknej pogody, wybralam sie w poniedzialek na male zakupy dla Julci :tak: Ale frajde mialam :-D Jeszcze pare rzeczy brakuje, ale to za kilka dni uzupelnie :tak: Super, ze na USG glowy wyszlo wszystko ok ;-)

agnieszka dziekujemy za pozdrowienia i tez sciskamy Cie mocno :tak: Pisz co tam u Was.

witajcie

Jak jest ładnie na dworze, to większość dnia jesteśmy poza domem, tak, że nie bardzo mam kiedy zaglądać.

Kuba robi się coraz bardziej mobilny i wymaga więcej uwagi, Alinka jutro ma urodzinki, ale robimy party w sobotę i tu problem - co jej kupić na prezent???
Za chwilę robię moje urodziny i dylemat - czym poczęstować gości????

wiem - takie problemy, to żadne problemy, ale .... Pozdrawiam!!!!

wpadłam kontrolnie, a tu smutne wieści... Rozczochrana, bardzo mi przykro. Trzymam za Ciebie kciuki mocno.
U nas ok, angina w domu. Ja dużo pracuje, mało śpię. M dojechał niedawno i powoli się przyzwyczajamy do bycia tu.

Cześć dziewczyny!
To prawda dawno nie zaglądałam na bb. Musiała zająć się domem i rodziną. Ogólnie u mnie wszystko ok:)
W grudniu kupiliśmy mieszkanie.Wszystkie formalności prawie zakończone i za około 2 miesiace odbieramy klucze. Nie mogę się doczekać ale z drugiej strony przeraża mnie przeprowadzka,koszmar normalnie. Dobrze że nie będziemy robić od razu remontu bo zostawimy tak jak będzie urządzone już. Synek mi rośnie a lata lecą. Na pytanie czy się staramy odpowiem nie. Muszę przyznać że ciężko jest nam zdecydować się na potomstwo,jeszcze teraz gdy mamy kredyt itd. choć nie ukrywam że dużo rozmiawiamy z mężem na temat rodzeństwa. Mąż to nawet już by chciał ale Ja jakoś nie umiem się zdecydować i określić. Smutno mi ogromnie gdy tylko pomyślę że Alan miałby być sam
unhappy.gif
a z drugiej strony zastanawiam się jak to by było gdy pojawi się nowy człowiek,czy dam radę itd.? Wiem głupia jestem!!! tylko ze to silniejsze jest ode mnie.Nie odchodzę z bb bo wierzę głęboko wierzę że przyjdzie taki czas i będę mogła się pochwalić dwiema kreseczkami:) a poza tym dom,praca,znajmi itd. życie ogólnie życie:)

Będę zaglądała do was w miarę możliwości:)
A dziś życzę wam miłego czwartku!

reklama
Do góry