reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

moja mala przestawila sobie noc z dniem.I tak oto w dzien idealne dziecko tylko je i spi.W nocy natomiast zaczyna sie show pt:pobaw sie ze mna:-/ Chce zeby ja nosic machcac jej raczkami czy nozkami itd wtedy pelnia szczescia a wyatarczy do lozeczka odlozyc i juz pokrzykuje

I tak oto mala sobie teraz spi w najlepsze a matka zombiak z bolem brzucha i kregoslupa siedzi nad kawa i modli sie zeby ta kawa nie spowodowala kolki...
zycie...slodkie zycie..

reklama
Noelle , ja tez zombiak permanentny:-D.. O 8 zrezygnowalam i zostawiajac dzieci z ojcem opuscilam rodzinny grajdołek i siedze u fryzjera co mi glowe zaraz wymasuje, bo ta glowa duzo ma na sobie:-D..a co tam, niech ma głowa:-D..
Wlasnie cyknelam ze blizniaki zaraz koncza trzy miesiace..

Hej;

Rysia powodzenia na IP;
Noelle współczuję i mam nadzieję, że szybko się unormuje spanie córeczki i ból brzucha minie.

To która dzisiaj rodzi? Czy przerwa weekendowa?

k.a.j.a., czas leci, a dzieci coraz większe:tak:

ale ci zazdroszczę tego fryzjera:sorry2: ja też już czekam na rozwiązanie i od razu idę zrobić coś z włosami bo ciężko już mi samej ze sobą i z moją łepetyną:-(

miłego relaksu:-)

Witam Was z rana,

znowu noc bez akcji porodowej z mojej strony :-( mały był taki nerwowy, dawno się tak nie kręcił, a dzisiaj przez pół nocy ( ! ) kopał , zmieniał pozycje, nie wiem co tam wyprawial, ale tak się szamotał , że byłam lekko przerażona, czy się kurde nie dusi?! Ja nie wiem...może ma już mało wód? albo co? Oczywiście nic nie wiem bo ostatnie USG miałam 9 tygodni temu.

Noelle współczuje niewyspania, człowiek bez snu od razu pesymistyczniej patrzy na świat:-p
Magart wspieram Cię w Twoim oczekiwaniu i zniecierpliwieniu, są jeszcze ( bardzo nieliczne wprawdzie ) ale są majówki nierozpakowane mimo terminu.

Wczoraj byłam na wycieczce w Sandomierzu, złaziłam cały na piechotę, zaliczyłam mnóstwo schodow, kolki mnie łapały w różnych miejscach , ale nic to nie dało :-D Chyba tylko młodemu dobrze zrobiłam i się wybujał trochę.

Wieksze i rozdarte:-D..

JULA, zaraz i Ty sie doczekasz..

A w ogole to w srode idziemy na szerokie Fabianowe badania, bo wczoraj neonatolog na rutynowej kontroli stwierdzila, ze glowka mu za bardzo urosła:-/..

ja zapowiedziałam Kacprowemu że ma czas do jutra i jak się nie zdecyduje to lepiej niech przyszły tydzień w brzuchu siedzi bo go w szpitalu zostawię a na komunię sama pójdę...jak się nie da prośbą to może groźbą coś zdziałam...ja się dziś umówiłam na pedicure hybrydowy...

Sembo - no mnie sie dzis snilo, ze rodzisz -ale nie waz sie beze mnie !;D

U mnie nocka srednio przespana. Budzilam sie na siku i standardowo,zeby przekrecic sie z boku na bok;]
Dzis misja pizzeria dzien 2;)
A ja sobie przeciez zarezerwowalam date 13.05.13 - czyli rodze w poniedzialek ;D Po 3 dniach biegania po schodach w pizzerii moze cos z tego bedzie ;p

reklama
Do góry