• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Synek noc przemęczył, za to w dzień ładnie śpi:-)Naleśniki mexykańskie gotowe, skalpel zrobiony:-pTylko coś efektów narazie nie widzę..
Wieczorkiem chcemy skoczyć do tesco- body 62 są za małe, dziecko w tydzień mi megaa urosło:confused::shocked2:

reklama
u nas 62 to już poszło w odstawkę jakiś czas temu :baffled: przeglądałam ostatnio zdjęcia Mikołaja i on po 4 miesiącu nosił bluzki, w które Julek już się nie mieści :-D

Dzień dobry!

U nas leje, szaro i ponuro, co od razu odbija się na moim samopoczuciu:baffled:

Moja aktywność fizyczna zmalała, po odkryciu szczeliny muszę się zabrać za ćwiczenia ją zamykające, ale jakoś motywacja spadła i wciąż jestem na rozdrożu: przyłączyć się do większości kibicujących na ławkach, matach i materacach :-D czy poprosić o mega kopniaka na rozpęd do ćwiczeń:-p

Poli - ja też wcinam pomidory w zasadzie od samego początku

Poli, Madzienka, fafalka, a.m.g., Bleckinge, Orchidea Buziaki dla Waszych pociech na skończone 3 miesiączki:-) ale Was wysypało 11 lutego hihi

eve dziękczyn o zacna matko polko!:-)

kurcze ja dziś taaakie gały zrobiłam:szok: jak mi dziecko wlazło na styk w bodziaka na 6m-cy!!!!!!!!!!! co on bedzie nosil w wieku 6 mcy???????????:baffled:

no dobra to ja zrobie szarlotke, pierdziele melbi i inne skalpele...rezerwuje ten piekny lezaczek od eve....a co!zaczne od poniedzialku, weekend nalezy do slodkiego milego zycia:sorry2:

oczywiscie przylaczam sie do zyczen dla naszych 3miesieczniakow - ponoc to magiczna liczba...po tym czasie ma isc jak z gorki;-)

Poli, fafalka, a.m.g., Bleckinge, Orchidea buziak dla szkrabów...

bodziak na 6 miesiący....rany to moja taka kruszynka i dopiero wchodzi w te od 3 miesiecy??

a jaki maja obwód główki Wasze szkraby??
ja dzisiaj poszukiwałam kapelusika dla Lenki, bo wszystkie po Julce są za duże i wiecie co niewiele znalazlam...czyżby to już było po sezonie letnim....

u nas nadal upał...Lenka dosypia na balkonie a ja biorę się za okna....

Poli meksykańskie naleśniki mniam....ja wczoraj nasmażyłam stertę i dzisiaj jedliśmy ze szpinakiem....

Martik ale masz słodkiego śpioszka..

Mój brzdąc ma obwód główki 41 cm :) a ubranka na 6 miesięcy to niedługo chyba za małe będą...ostatnio ubrałam mu rozmiar 74 bluzki z długim rękawem i tylko rękawki były minimalnie za długie tak to reszta na styk...to co to moje dziecko bedzie nosić w wieku 6 miesięcy to nie wiem, chyba koszulki od tatusia :-D

Ja również całuję w czółko nasze trzymiesięczniaki :-)

Kurczaki ale bym sobie coś upiekła, ale wszystko do pieczenia (blachy, mikser) zostało jeszcze na starym mieszkaniu :baffled: i dupa blada, chyba wyślę męża po jakieś wafelki czy cuś :cool2:

Ja proponuję, żeby przy tych ławeczkach, materacach, leżaczkach dostawić basenik :-) co byśmy mogły dupska pomoczyć jak się za gorąco zrobi :-D:-D
basen-dla-dzieci-ocean-1_2132.jpg

Chuda dupcia Martuszka!!

Eve, wrrrrrr- to jakas ironia?:nerd:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cortina- wiesz co, Ty mnie lepiej posadz na tego jeżyka na cały tydzień, bo dzisiaj zrobiłam mega pyszniastego indyka w pyszniastym sosie, młode ziemniaczki i sałatke. A jutro będzie szynka pieczona! I tez pyszniasta!

Gosia- dawaj Mikołaja na jeżyka za to obsikiwanie!!!

Pozwalam sobie zostac samozwańczym Mistrzem Giętkiego Języka, bo najpierw się przyjęły moje podpaski dla konia, a teraz szczelina na dwie parówki.
A te co myślały że Mistrz Giętkiego Języka to z innego powodu- Maaaarsz na Jeżyka!!!!:angry:
Albo lepiej na betonową ławkę, bo znowu zaczną się fantazje o jeżykowych kolcach.....

Ja jestem totalnym dnem- zjadłam wczoraj opakowanie czipsow bananowych. Ale tylko ten słodycz w całym sklepie nie miał mleka i jajek w składzie. Nawet chałwa miała jajka :baffled: A wiecie jak zaje...biscie mdli po całym opakowaniu czipsów?

Matko, własnie doczytałam o cieście jogurtowym, szarlotce, bananowcu i bułeczkach! ja chyba sobie tą podpaske na ustach zawiążę bo mi slina kapie.....Albo wkładki laktacyjne bo mi cała paczka została po mojej miernej laktacji......

Ale się rozkręciłyście :)

Mamy Szanownych Ulewatorów (tak Cortina, podłapałam od Ciebie)- czy u Was to nadal trwa? Bo u nas jakby trochę gorzej, a przebieranie, pranie i prasowanie zaczyna mnie powoli męczyć w takich ilościach...

reklama
Ale się rozkręciłyście :)

Mamy Szanownych Ulewatorów (tak Cortina, podłapałam od Ciebie)- czy u Was to nadal trwa? Bo u nas jakby trochę gorzej, a przebieranie, pranie i prasowanie zaczyna mnie powoli męczyć w takich ilościach...
Niestety u nas jest coraz gorzej..Czasem nawet przy odbijaniu cos sie zwymiotuje..Czesto za to chwile po odbiciu, albo ni z tego ni z owego chlust przy wstawaniu z synkiem..A tak uwazam, ostroznie synka obsluguje hehe..Ze Wam sie chce takieeee posty pisac! Ja jestem tak cos padnieta ciagle, ze kilka zdan skrobne i sil brak:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry