reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hej
Ja mam teraz urwanie d..., biegam po urzędach i załatwiam papiery do becikowego, podobno dostaniemy, bo dochód dzielą na obecny stan liczbowy rodziny czyli u nas na 4, jeśli by podzielili na 3 to byśmy nie dostali
A ze maz ma adres w innej miejscowości to mam kilka papierów więcej do ogarnięcia
Czas leci 3 razy szybciej niż w ciąży i z 8 razy szybciej niż podczas starań ;-) jutro Filip kończy miesiąc

U nas ok, tylkonie mam czasu na forum, nawet nie przez Filipa, tylko mam sporo innych rzeczy do zrobienia
A jutro ortopeda, obu ich zapisałam :-D
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny - Ja tak na szybko ...Nie mam ostatnio czasu na nic...
Zaczęłam chodzić na kursy więc Natalia ma swoje pierwsze dni w przedszkolu (a raczej w żłobku)
Z tych dobrych to ..Zaczęłam jeździć !:) i sie już nie boję (aż tak :p )
Co do ząbków - Gryzoń no już powinnaś sie szykować ..w końcu to już 7 ms :) Moja dostałą dwie jedynki dolne jak miała 5msc ,a teraz dopiero wychodzi górna jedynka...
A tak poza tym ..Chyba wykluwa mi się znów jakieś chorubsko w domu bo dziewczyny kaszel mają :( ...
Kruszka-Jest w Pl i raczej tak zostanie...

Kruszka - tak mi przykro ze takie problemy macie przez to AZS... maluszek się tyle namęczy.

Kwiatuszek - to juz bardzo niedługo do końca lipca, szybko minie :)

Fioletowa - kobieto zalatana i jak udało sie cos z becikowym załatwić?

Kami - gtaruluję śmiałośc za kółkiem - za chwilkę pokochasz samochody :) a jak mała w żłobku?

Co tu taka cisza??
ciekawe jak pachnąca z maluchami daje sobie radę :)

My w niedzielę mamy chrzest - strasznie się stresuję, przez tych teściów, wiem że będą w kościele, deklarowali się że nie zostaja na imprezie więc nie zamawiałam dla nich nawet miejsc... a teraz boje sie że zrobia mi na złość i zostaną i będzie kicha....
już przez całą tą sytuację 4 kg mi zleciały i jram szlugi znów jak smok, muszę sobie znów elektronicznego zakupić....

Nam juz powoli ząbki sie przebijają, kupiłam małej camilię i jest po niej lepiej, śpi właśnie po jedzonku mój aniołek :))

hej

czekam jeszcze na papierki ode mnie z pracy i z pracy męża [że płacili za nas zus w 2011] i jadę do gminy złożyć

poza tym wczoraj byliśmy u ortopedy - bioderka ok, Artur tez ok, tylko ma po mnie elastopatie

Dziewczyny a można do Was dołączyć? :) Mam 33 lata, jestem na metforminie, euthyroxie, bromergonie ... Miałam, ciężkie przejścia .. Teraz staram się powstać i walczyć dalej. Nie mamy dzieci, staramy się od kilku lat. Od dwóch intensywnie ... raz się prawie udało :(

patuska dziwne, że Twój lekarz nie zaczął od diagnostyki hormonów. U mnie od tego się zaczęło. Chociaż moja gin też wiele do życzenia pozostawia...

Joaro witaj. Pamiętam Ciebie. Z marcówek?

Kruszka, Błonka, Gryzoń widzę, że u Was ruszyły ponowne starania. My chyba też się zabierzemy do roboty pod koniec roku. Wspomagacie się jakieś czy idziecie na żywioł? Po jakim czasie od zakończenia karmienia piersią powinna przyjść @?

mieliśmy dziś szczepić rota, że pediatra postanowiła najpierw sprawdzić skąd cyrki przy jedzeniu (młoda possie 3-5 min i drze się jakby coś ją bolało, wcześniej zdarzało się to ale teraz coraz częściej, wczoraj żadne karmienie nie trwało dłużej niż 5 min). Dzisiaj pobraliśmy mocz na badanie, muszę jeszcze umówić małą na usg brzucha :(

reklama
hej Kobitki :) Ja tak na szybko ...młoda raczkuje! :)
w żłobku ok.panie mówią ,ze jakby jej nie było :)
finansowo stoimy trochę gorzej bo dużo wydatków samochód , ubezpieczenie,podatek w skarbowym ... teraz drugie przedszkole ....za same przedszkola płacimy miesięcznie 1200 :szok:...normalnie załamać się idzie ..No ale jakoś idzie..Mamy kryzys z emkiem właśnie między innymi przez wydatki...Zastanawiam sie nad tym wszystkim :no::wściekła/y:
Ps.Zalety samochodu normalnie o tej godzinie bym szła z młodymi na autobus ,a tak to sobie piję kawkę i zbieram sie za 10 min :-D , a samochód już pokochałam ...Już nawet cały bak zużyłam :p

Do góry