reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
kruszka kubek mam identyczny, niestety Zozo nie zakumała jeszcze zbytnio systemu picia z niekapka. owszem zassie się raz i potem gryzie...

babyduck śliczna fotka na "fb" , kliknęłam już:-)

gocha zdrowia - raz jeszcze!!!! oby wieczorem było już po gorączce, a jutro powolutku Mati wracał do sił!

Gocha biedni jesteście tyle dni z gorączka hmm....oby to był juz ostatni dzień a jutro wstaniecie zdrowi;)

Dzięki dziewczyny w sprawie butelek będę musiała coś wybrać :)

Hej ;-) Przepraszam że wczoraj nie napisałam, ale byłam tak zmęczona że padłam w łóżku !! Byliśmy u lekarza jak zobaczył wyniki to nie był zadowolony.. OB 65 przy normie do 10 i CRP 107 a norma do 5 :szok::szok: Ja oczywiście ryczałam strasznie zajrzał do gardła i mówi że jest bardzo czerwona i pewnie jakieś zapalenie ale daje skierowanie do szpitala bo przy takich wynikach nie ma żartów. Jeszcze hemoglobina była na poziomie 9 także wskazywała na anemie.. W szpitalu przyjął nas bardzo miły lekarz stwierdził po badaniu że Mati ma zapalenie gardła i migdałków więc angina. Powiedział ze nie chce dziecka męczyć szpitalem daje antybiotyk i do domu nas puszcza. Ja osobiście już widzę poprawę także mam nadzieję że szybko się wyleczymy. Tylko kurde dopiero czwarty lekarz stwierdził czerwone gardło :wściekła/y: A reszzta to chyba jakies konowały ;/

Gocha - co za deb...z tych pozostalych lekarzy.... przeciez to logiczne,ze trzeba zajrzec do gardelka. Dobrze,ze nie musieliscie zostac w szpitalu i zycze Synusiowi duuuzo zdrowka!!!

Ja ostatnie dwie noce slabo spie. Mikolaj ma skok. Nauczyl sie stawac w lozeczku. Budzi sie czesto , wstaje, gada... biore go do lozka to tak sie kreci,ze nie mam na niego sil... :eek::eek::eek:

Gocha ranyy co za konowały dobrze ze trafiłaś w końcu na dobrego lekarza :) szybkiego powrotu do zdrowia.

Co doniekapkow to dzięki poszukam jeszcze coś z rurką :)

reklama
Gochaa przeczytałam wczoraj co i jak ale mój mały informatyk nie dal mi niec odpisać. Dzis pewnie juz z malym lepiej. Antybiotyk to nic dobrego, ale jak jest konieczny to niestety. Mój Fran miał długo podawany. Najpierw w domu 7 dni, potem inny 10 dni w szpitalu, po dwóch tyg bardzo bolał Go brzuszek. Ale to była konieczność, mam nadzieje, że u Was nie będzie trzeba tak długo go podawac
&&&&&&&&&&&

Dziś upaly. Wyskoczymy z malym do znajomych, a jutro jesli nie bedzie tragedii to do tężni pojedziemy, ma przyjechac mój brat ze swoimi maluchami :)
Podjeliśmy decyzję, kupujemy większe mieszkanie. Nasz wielki dzien 1 sierpnia. Mam obawy jak damy rade z wykończeniem , kiedy będe w zaawansowanej ciązy, ale... co tam. :-)

Do góry