Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nagi to chyba z Sharon Stone był.Ale jak tak napisałas Anik to mi sie przypomniało ze faktycznie gdzies taki fryz miała i to chyba była Niemoralna propozycja hehe
Bardzo ładna i twarzowa fryzurka. Seryjnie. D. Moore się chowa, a poza tym rzuciła Bruce'a dla jakiegoś nastolatka. Kaatia, nieźle. Ja tu bajglem pluję po sofie
Hehe dziekuje bardzo.Moore się chowa.Dobry dowcip.Ale Evelajna ten jej młodziak jest niczego sobie nawet.Ten tego Kaatia J.I. Jane to ja pamiętam na łyso opitolona była to ja mam rozumieć ze Ty też czy jak?
Mag, no wiesz powiem tak: my do siebie zupelnie nie podobne (tzn Ty o niebo ladniejsza laska, bo ja to raczej z filmu shrek moglabym byc, hehe), ale dzieci nasze to troche do siebie podobne, hihi...tak mi sie rzucilo...