reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

@MamaR Bardzo dziękuję za poprowadzenie wątku 🥰😘 Wszystkim Dziewczynom które ujrzały wymarzone dwie kreseczki ogromnie gratuluję i życzę zdrowia dla Was i Waszych Bąbelków 😃🩷 Rośnijcie pięknie🍼🍀
Jestem myślami z Dziewczynami które doświadczyły straty...przytulam Was mocno 🫂🩷

Widzimy się na Majowych Kreskach! A potem grzecznie wszystkie idziemy na Styczniowo-Lutowe Mamusie 😁🍀🍀🍀

reklama
@MamaR dzięki za prowadzenie wątku! Miałaś rękę, tak dużo serduszek już dawno nie widziałam 😉 Nie sądziłam, że jedno z nich będzie przy moim nicku… 🥹

Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki!! Tym, które walczą już dłużej - nie poddawajcie się!! Jesteście mega silne i wierzę, że każda z Was w końcu ujrzy te upragnione dwie kreski, potem pęcherzyk, potem zarodek z bijącym serduszkiem… 🥰 Będę Was podglądać oczywiście na majowych kreskach i mam nadzieję, że jak najwięcej znajomych nicków nie pojawi się już w czerwcowym kalendarzu testowania 😁

Trzymajcie się ciepło! 😘

@MamaR dziękuję za prowadzenie wątku, będzie mi Cię brakowało, bo jesteś mega pozytywną osobą, pełną optymizmu i walczącą o swoje ❤️
Dla wszystkich dziewczyn, którym się udało życzę pięknej i spokojnej ciąży, rośnijcie zdrowo 🥰
A reszcie i sobie życzę owocnych starań w maju i trzymam za nas kciuki ! 💪🍀🤞

Też dziękuję Wam dziewczyny ❤️ @MamaR to -jak już pisałam jakiś czas temu - ma szczęście przy prowadzeniu kresek - tyle obfitości 🍀🌈🥺🩷 cieszę się ogromnie i trzymam kciuki,żeby Robaczki Wam oszczędziły stresów i grzecznie siedziały w brzuszkach aż do zimy :) ale niech Was tam kopią ile się da,niech są silne! 🤪❤️
Obfitości ale też nie powodzeń ;(

Obfitości ale też nie powodzeń ;(
Nie mamy na to wpływu co będzie dalej ..
Ja dzisiaj załamka jestem
Leżę cały dzień w łóżku
Nie chce mi się nawet sprzątać
Leżę śpię leżę śpię
Syf w domu
Obiad nie zrobiony
Co chwilę płacze
Płacz ile się da. Chociaż nic nie ukoi Twojego bolu. Pamiętaj ,że nie jesteś w tym sama, masz męża /partnera i powinien Cię wspierać. Zawsze możesz tutaj się wygadać.
Aha i pamiętaj ,że jedna CP nie wyklucza następnej Zdrowo donoszonej ciąży.
Jak potrzebujesz, skorzystaj z pomocy psychologa.
Tulę wirtualnie ♥️🫂

reklama
Nie mamy na to wpływu co będzie dalej ..

Płacz ile się da. Chociaż nic nie ukoi Twojego bolu. Pamiętaj ,że nie jesteś w tym sama, masz męża /partnera i powinien Cię wspierać. Zawsze możesz tutaj się wygadać.
Aha i pamiętaj ,że jedna CP nie wyklucza następnej Zdrowo donoszonej ciąży.
Jak potrzebujesz, skorzystaj z pomocy psychologa.
Tulę wirtualnie ♥️🫂
Odp jutro ;( idę spać

Do góry