Bardzo się cieszę i trzymam kciuki dalejBobik ma 1cm.
Jest też 1cm nad blizną ale rośnie w górę więc zakładamy, że ciąża się utrzyma.
Prenatalne 29 września w 13+0
reklama
Nie no coś TyNie przeszkadza Wam, że czasem spamuję? Odzywam się w przerwach w pracy![]()

niezapominajka876
Fanka BB :)
Teraz wyszło że dyrektorka powiedziała jednej osobie w zaufaniu i ta osoba rozniosła informacje dalej i ogólnie to wszyscy już wiedząNiefajnie zrobili z tym mailem, zwłaszcza jeżeli jeszcze nie jesteś na l4. I jeszcze bez konsultacji z Tobą. Uważam, że sama powinnaś przekazać takie informację wtedy kiedy Ty będziesz chciała, nawet jeżeli już się ktoś domyśla. Bardzo nie podoba mi się jak to zrobili i masz słuszne pretensje do nich
Nelka85
Możesz. Serce już półtora tygodnia temu było.Zapisać serduszko?
Ja teraz czekam do amniopunkcji z niecierpliwością a to jeszcze z 9 tygodni czyli 2 miesiące

A spamuj. Ja spam lubię.Nie przeszkadza Wam, że czasem spamuję? Odzywam się w przerwach w pracy![]()
Andziorek2
Początkująca w BB
Mi się sprawdził w poprzedniej ciąży olejek na rozstępy z Weledy. Nie miałam po nim ani jednego rozstępu. W tej ciąży też go używam.Dziewczyny a czy macie jakieś sprawdzone sposoby/ kosmetyki jak dbać o skórę ? Wiem że w dużej mierze to zależy od genów, ale może robiłyście coś co pomagało?
Niestety ale doszły jeszcze wyniki badań które mnie podwójnie zestresowały, juz się naczytalam w internetachParę dziewczyn pisało, że ma objawy w kratkę. Sama tak mam że mam gorsze i lepsze dni. W jedne dni czuję się źle i mdłości i zmęczenie mnie męczy, a w inne czuję się super i mogłabym wszystko jeść. Myślę, że tez nie ma co się na zapas stresować, tylko korzystać z lepszych dni, gdy jest lepsze samopoczucie![]()

Nelka85
Ale skoro ca przeciwciała i jest nie reaktywny to przecież dobrze.Niestety ale doszły jeszcze wyniki badań które mnie podwójnie zestresowały, juz się naczytalam w internetachBoże nie sadzialam ze ta ciaza będzie mnie aż tak stresować wyszedł mi wynik dodatni Cytomegalia IgG na szczęście cytomegalia IgM ujemną więc tak jakby ten wirus już przebyłam i mam przeciwciała ale jest on bardzo niebezpieczny dla płodu i może powodować poważne wady ;/ masakra jakaś teraz to do tego poniedziałku osiwieje ;/
reklama
Podziel się: