reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Niefajnie zrobili z tym mailem, zwłaszcza jeżeli jeszcze nie jesteś na l4. I jeszcze bez konsultacji z Tobą. Uważam, że sama powinnaś przekazać takie informację wtedy kiedy Ty będziesz chciała, nawet jeżeli już się ktoś domyśla. Bardzo nie podoba mi się jak to zrobili i masz słuszne pretensje do nich
Teraz wyszło że dyrektorka powiedziała jednej osobie w zaufaniu i ta osoba rozniosła informacje dalej i ogólnie to wszyscy już wiedzą ;) kiedy nawet ja jeszcze nie wiem i ciąża nie jest potwierdzona, więc fajnie.

1000071003.jpg

Parę dziewczyn pisało, że ma objawy w kratkę. Sama tak mam że mam gorsze i lepsze dni. W jedne dni czuję się źle i mdłości i zmęczenie mnie męczy, a w inne czuję się super i mogłabym wszystko jeść. Myślę, że tez nie ma co się na zapas stresować, tylko korzystać z lepszych dni, gdy jest lepsze samopoczucie :)
Niestety ale doszły jeszcze wyniki badań które mnie podwójnie zestresowały, juz się naczytalam w internetach 🙉 Boże nie sadzialam ze ta ciaza będzie mnie aż tak stresować wyszedł mi wynik dodatni Cytomegalia IgG na szczęście cytomegalia IgM ujemną więc tak jakby ten wirus już przebyłam i mam przeciwciała ale jest on bardzo niebezpieczny dla płodu i może powodować poważne wady ;/ masakra jakaś teraz to do tego poniedziałku osiwieje ;/

Niestety ale doszły jeszcze wyniki badań które mnie podwójnie zestresowały, juz się naczytalam w internetach 🙉 Boże nie sadzialam ze ta ciaza będzie mnie aż tak stresować wyszedł mi wynik dodatni Cytomegalia IgG na szczęście cytomegalia IgM ujemną więc tak jakby ten wirus już przebyłam i mam przeciwciała ale jest on bardzo niebezpieczny dla płodu i może powodować poważne wady ;/ masakra jakaś teraz to do tego poniedziałku osiwieje ;/
Ale skoro ca przeciwciała i jest nie reaktywny to przecież dobrze.

reklama
Do góry