dlatego też postanowiłam zapytać tutaj i z Waszych doświadczeń skorzystaćJako posiadaczka imienia znanej gwiazdy powiem tak - przy Salvador pierwsze pytanie będzie ,,Salvador Dali? hiehiehie". Także ja osobiście wybrałabym Teodor, ale to że względu na moje osobiste doświadczenia.
reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
to jedyne skojarzenieJako posiadaczka imienia znanej gwiazdy powiem tak - przy Salvador pierwsze pytanie będzie ,,Salvador Dali? hiehiehie". Także ja osobiście wybrałabym Teodor, ale to że względu na moje osobiste doświadczenia.

Załączniki
Roma_ntiko
Jestem z trójki rodzeństwa gdzie zaczynam imiona na te sama literę. Nie polecam. Wszyscy mylą Mnie z moja siostra i na ślub dostałam kilka kartek z “Aga” zamiast moim 
a jakie imię Ci się podoba?Jak mam być szczera to ani jedno ani drugie imię za mną nie przemawia.
93kora
Tobie ma się podobać, nie mi. Ja Ci tylko odpisałam, że te 2 imiona nie przemawiają do mnie.a jakie imię Ci się podoba?
reklama
Casablanca7
Jeśli pytasz o zdanie to ci odpowiem, dla mnie ani jedno ani drugie nie jest ladne. Tobie ma się podobać i ostatecznie ty podejmiesz tą decyzję... mój dziadek miał na imię Telesfor... masz 2 w 1Witam serdecznie. Stoję przed wyborem imienia dla syna. Rozważam dwa - Salvador i Teodor. W domu jest już syn Seweryn. Jak w Waszym odczuciu brzmią te imiona? Pierwszą myślą był Salvador ale pojawiają się obawy czy nie będzie wytykany palcami że matka dziecko skrzywdziła, stąd druga opcja, Teodor.

Podziel się: