Jane Doe
Fanka BB :)
Uuu robisz w domu czy w lokalu? Co będzie do jedzenia? Najważniejsze dla mnieWyobrażam sobie bo sama czuję taką wściekłość od sierpnia
Ale przez weekend zamierzam się wyluzować, jutro mam imprezę rodzinną![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uuu robisz w domu czy w lokalu? Co będzie do jedzenia? Najważniejsze dla mnieWyobrażam sobie bo sama czuję taką wściekłość od sierpnia
Ale przez weekend zamierzam się wyluzować, jutro mam imprezę rodzinną![]()
Uuu robisz w domu czy w lokalu? Co będzie do jedzenia? Najważniejsze dla mnie![]()
Boże jak ja bym kfc zjadła… dawno nie jadłam… mam taką ogromną ochotę ochotę na kfc… jak będę w Polsce to zjem kfc albo POPEYESJa nie robię nic
Jedziemy do moich teściów i robimy imprezę łączoną bo teść na dniach obchodzi imieniny
Zamawiamy sobie pizzę i coś z KFC bo wszyscy uwielbiamy![]()
Co to popeyes?Boże jak ja bym kfc zjadła… dawno nie jadłam… mam taką ogromną ochotę ochotę na kfc… jak będę w Polsce to zjem kfc albo POPEYES
To coś jak kfc, ale zamiast kurczaki z Kentucky to kurczaki z LouisianyCo to popeyes?![]()
To coś jak kfc, ale zamiast kurczaki z Kentucky to kurczaki z LouisianyMają też skrzydełka różne sosy fajne, bardzo podobne ale dają jakieś fikuśne posypki np skrzydełka z parmezanem
![]()
Niestety jajniki nie znają stanu umysłu. Ale to tylko moje zdanie o mnie. Niech nikt nie bierze do siebie.Jak jeszcze raz ktoś tu napisze, że jest stary to oszaleję.
Starość to stan umysłu, a nie pesel.![]()
Koniecznie jak będziecie gdzieś mieli okazję to spróbujcie ja jestem straszną fanką takich rzeczyOoo
Jedziemy tam!![]()
Bardzo dobrze, ze sprawdziłaśHej nie pamiętam kto mnie zmotywował żebym jednak wczoraj pojechała na progesteron bo dostałam plamienia ale mam wyniki. I dziękuję że mnie zmotywowałaś bo bym kolejne miesiące marnowała…
7-8 dzień po owulacji 17.6 ng/ml (56nmol/l)
10-11 dzień po owulacji 3.0 ng/ml (9.6nmol/l)
Ok 10 dnia norma 6+ng/ml (15+nmol/l) powinna być tak no generalnie spada mi na łeb na szyję stad te wszystkie plamienia i to ze nie dociągnę nawet do 12 dni dpo żeby zrobić test bo już od 10 się zaczyna plamienie które przeradza się w okres. Wychodzi mi bardzo szybki spadek progesteronu który ma odzwierciedlenie w tym jak reaguje organizm. Mam za krotką fazę lutealna też. Poryczałam się bo zmarnowałam te ostatnie miesiące, i cykl po drożności, bo lekarz to olewał i mówił że jest w porządku i sama bym to olała gdyby tu wczoraj ktoś mi o tym nie napisał. Spięłam się wyszłam z pracy i poleciałam do laboratorium. Ciekawe ile miesięcy jeszcze bym nie wiedziała o tym.
Ja w tej chwili juz deski serów nie potrzebuje do tego winaNie wiem czy chce mi się bawić w takie ekskluzywne przejściaA deskę serów to mogę zjeść bez niczego
![]()