Magdalena09
Fanka BB :)
tak4,5kg przytyłaś przez całą ciążę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak4,5kg przytyłaś przez całą ciążę?
A ile ważyła?Ja sama byłam w szoku jak to możliwe. Brzusio mialam malusi, niektórzy sie smiali czy ja napewno jestem na końcówce ciąży. Do tego straszyli ze Córcia jest wielka a urodziła sie w 37+1 jak kruszynka. I do dzisiaj taki orzeszek drobny![]()
Ja przytyłam 7 kg w ciąży i też prawie brzucha nie miałam.Ja sama byłam w szoku jak to możliwe. Brzusio mialam malusi, niektórzy sie smiali czy ja napewno jestem na końcówce ciąży. Do tego straszyli ze Córcia jest wielka a urodziła sie w 37+1 jak kruszynka. I do dzisiaj taki orzeszek drobny![]()
Tyle to ja tyje po tygodniu na All inclusivetak5,5kg ale w ostatnim miesiącu schudłam kilogram
![]()
Ty już urodziłaś?Ja przytyłam 7 kg w ciąży i też prawie brzucha nie miałam.
Za to po ciąży już 5 kg przywaliłam mimo karmienia piersią, a to dopiero 2 miesiąc![]()
To dokładnie ja, w pierwszej ciąży start z 65kg to przytyłam 17kgAle to przecież też dużo zależy od tego ile się ważyło przed ciążą i jakie miało BMI ;-). Jak ktoś ważył 50kg i przez całą ciążę przytyje 4 to będzie raczej alarmujące dla ginekologa. Jak ważył 90 i przytyje 4 to może akurat być dobry znak.
Nie odnoszę się tutaj do tego ile waży czy jak wygląda Magdalena. Tylko chodzi mi tak generalnie, że nie ma co tego porównywać.