Brownie1992
Moderator
Ja miałam lewatywęa czy zrobienie kupy podczas naturalnego porodu to częste zjawisko?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam lewatywęa czy zrobienie kupy podczas naturalnego porodu to częste zjawisko?![]()
no i ja myślę, że też bym chciałaJa miałam lewatywę![]()
Podobno z góry też widać wszystkoChyba w pewnym monencie to jest już wszystko jedno...
Ja tylko powtarzałam staremu, że ma stać przy głowie i nigdzie się stamtąd nie ruszać!
Aczkolwiek kupy nie było![]()
no i ja myślę, że też bym chciała![]()
Ja polecam. Czułam się bardziej komfortowo. Natomiast dla położnych to fizjologiczne zjawisko i zazwyczaj kobiety nawet się nie orientują, że poszłaI przez was się zastanawiam, czy też bym chciała.
Prześcieradło zasłaniałoPodobno z góry też widać wszystko![]()
Mój mąż ma 195cm, stał za mną przy głowie i krzyczał: widzę główkę!Podobno z góry też widać wszystko![]()
My raczej nie zamykamy drzwi. Gorzej bo córka tak robi jak ktoś inny jest w domu.Prześcieradło zasłaniało.
Co nie zmienia faktu, że po pojawieniu się dziecka, które otwiera drzwi toalety w każdym możliwym momencie, przy drugim rodzicu, te kwestie i tak zostały spisane na straty...
to mój mąż 202cm kupe napewno dojrzyMój mąż ma 195cm, stał za mną przy głowie i krzyczał: widzę główkę!![]()
Ja bym chciała! Zwłaszcza że nie zdążyłam konkretnie pójść do toalety rano, bo już za bardzo bolało...I przez was się zastanawiam, czy też bym chciała.